Anasayfa /  Foto Galeri

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu

Atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak’ın dün akşam ekrana gelen yeni sezonun ilk bölümünde acı gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkarken heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Aldatmak 36.Bölümde Neler Yaşandı?

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu - Sayfa 1

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu

Atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak’ın dün akşam ekrana gelen yeni sezonun ilk bölümünde acı gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkarken heyecan dolu gelişmeler yaşandı.

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu - Sayfa 2

Aldatmak 36.Bölümde Neler Yaşandı?

Behram hayatının en zor kararını vererek doktordan karısının kurtulması için gereğinin yapılmasını istedi. Behram’ın bu kararı Güzide’ye derin bir nefes aldırırken herkes bir yandan da bebeğinin kurtarılması için seferber oldu.

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu - Sayfa 3

Behram karısını ve çocuğunu kaybetmenin eşiğindeyken sırlarıyla birlikte hastanenin önünde vurularak yoğun bakıma kaldırıldı. Behram’ın vurulmasıyla yıkılan Mualla’ya en büyük destek yeğeni Kahraman’dan geldi.

Aldatmak dizisinde acı gerçekler ortaya çıkarken Güzide, kendini yeni bir mücadelenin içinde buldu - Sayfa 4

Behram’ın teyzesinin oğlu olan Kahraman, her şeyini bırakarak Behram için İstanbul’a geldi. Dicleli ailesi Behram’ı hedef alan namlunun diğer ucunda kimin olduğunu araştırmak için harekete geçti.