Anasayfa /  Foto Galeri

Alanlarındaki başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterilen isimler

Alanlarındaki başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterilen isimler - Sayfa 1

Türk sinema ve tiyatrosunda elde ettikleri başarılar sebebiyle birbirleriyle hep kıyaslanan birçok isim oldu. Peki onlar bu kıyaslanmaları çok fazla önemsediler mi dersiniz? Türk sineması ve tiyatrosunda elde ettikleri başarılar sebebiyle kıyaslanan birçok isim var. Daima rakip gösterilen bu isimler, çıkan tüm haberlerin aksine birbirlerinin en yakın dostu olmayı tercih ettiler. Peki bu isimler kimler ve en önemlisi birbirlerine rakip gösterilmelerindeki sebep ne?

Alanlarındaki başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterilen isimler - Sayfa 2

1. Demet Akbağ - Yasemin Yalçın Konservatuar yılları birlikte geçen bu iki kadın, yıllarca komedide var olan başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterildiler. Ama onlar hiçbir zaman kendilerine böyle bir şeyi yakıştırmadılar.

Alanlarındaki başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterilen isimler - Sayfa 3

2. Hülya Koçyiğit - Türkan Şoray Türk sinemasının 2 büyük oyuncusu, yıllardır elde ettikleri başarılar sebebiyle birbirlerine rakip gösterildiler. Oysa onlar daima çok yakın dost hatta kız kardeş oldular. Yine de bu algıyı yıkmayı başaramadılar.

Alanlarındaki başarıları sebebiyle birbirlerine rakip gösterilen isimler - Sayfa 4

3. Gülşen Bubikoğlu - Filiz Akın Biri Türk sinemasının en büyük kadın oyuncularından Filiz Akın, bir diğeriyse farklı tarzıyla dikkat çeken Gülşen Bubikoğlu. İkisi de yıllar boyu birbirlerine rakip gösterildi ya da kıyaslandı. Tabi bunda en büyük sebep, Bubikoğlu'nun, Filiz Akın'ın ilk eşi olan Türker İnanoğlu ile evli olmasaydı.