Anasayfa /  Politika

Alaattin Çakıcı'dan ‘Muhammed Yakut' açıklaması!

Alaattin Çakıcı, YouTube’da yayınladığı videolarla gündem olan Muhammed Yakut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakıcı; "Kim ile ne alışverişi var bilemem Şemseddin Başak videosunda bir şeyler söylemeye çalışıyor bahsettiği aşiret isimlerinden kimseyi tanımam bu seçim arifesinde neyin peşinde bunlar" dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2023 11:43

Alaattin Çakıcı, YouTube’da yayınladığı videolarla gündem olan Muhammed Yakut ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.

Çakıcı, sosyal medya üzerinden yayıladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu seçim arifesinde neyin peşinde bunlar”

“Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Günlerdir sosyal medyada Muhammet Yakut açıklamalarda bulunuyor. Kendisini tanımam amcaları doktor Abdurrahman Yakut ve Ahmet Yakut eskiden beri dostlarımdır Muhammed Yakut'un kim ile ne alışverişi var bilemem Şemseddin Başak videosunda bir şeyler söylemeye çalışıyor bahsettiği aşiret isimlerinden kimseyi tanımam bu seçim arifesinde neyin peşinde bunlar."

“Yiğit olan adamın karşısına dikilir ve hesap sorar”

 

Ömrümde kimseye yalakalık etmedim kimsenin arkasından laf konuşmam ve söylediğim lafı da asla inkâr etmem Bu ülkede de kimseye devletin dışında boyun eğmedim ama benimle kimin ne işi varsa bu ülkede yaşıyor sosyal medyada değil. İnsan beni istediği yerde bulur kimin kim ile ne problemi varsa televizyonlarda konuşmaya gerek yok yiğit olan adamın karşısına dikilir ve hesap sorar. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

 

Yorumlar