Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Al Sancak 2.Bölüm Fragmanı izle | Al Sancak 1.Bölüm Ful izle

Al Sancak 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Al Sancak 2.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Al Sancak dizisinin yeni bölümü 26 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2023 17:04

Al Sancak 1.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Al Sancak 2.Bölüm Fragmanı da yayınlandı

Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Al Sancak 2.Bölümde de nefes kesecek 

AL SANCAK 1.BÖLÜM FUL IZLE

ALSANCAK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. "Beyaz Melek" kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecek, örgütlere silah ve finansman sağlayan büyük bir şebeke, elebaşı teröristlerle bir araya gelecektir. Pençe Timi başarılı olursa hem Türkiye'ye yönelen milli güvenlik tehdidini bertaraf etmiş olacak hem de kısa süre önce şehit düşen arkadaşları Atilla Yüzbaşı'nın katillerine bir adım daha yaklaşacaktır. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı operasyonda Pençe Timi'ni bir sürpriz bekler. Düşman sanılandan çok daha kalabalıktır. Operasyon zorlu şartla altında devam ederken Ali Yüzbaşı, Nadia isminde esrarengiz bir silah taciriyle karşı karşıya kalır. Bu karşılaşma sonrası yaşanacaklar ise Ali Yüzbaşı'yı oldukça zorlu bir yola sokacaktır.

ALSANÇAK SON BÖLÜM İZLE

Etiketler Al Sancak dizisi
Yorumlar