Anasayfa /  Teknoloji

Aksigorta'dan köpek gezdirme kampanyası! DogGO ile iş birliği yapıldı!

Sigorta sektörü yeni müşteri kazanmak için kampanya üstüne kampanya düzenliyor. İlginç bir kampanya ise Aksigorta'dan geldi. Şirket, köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile iş birliği yaptı ve indirim kararı aldı. İşte Aksigorta'dan yapılan açıklama...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 04 Haziran 2022 16:19

Köpek gezdirme son dönemlerin popüler uğraşlarından biri haline geldi. Bu girişime sigorta şirketleri de kayıtsız kalmadı. Türkiye'nin en önemli sigorta şirketlerinden biri olan Aksigorta, profesyonel köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile iş birliği gerçekleştirdi ve müşterileri için özel indirim aldı. Konu ile ile ilgili olarak Aksigorta’dan şu açıklama yapıldı:

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda Aksigorta, evcil hayvan sahiplerine güvenli ve profesyonel köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği sonucunda, Aksigorta Mobil uygulamasında pazaryeri üzerinden alınacak 45 ve 60 dakikalık planlı yürüyüşlerde Aksigortalılara özel DogGO’da %15 indirim kodu sağlanacak. DogGO, mobil uygulama üzerinden köpek gezdirme hizmeti vererek faaliyet gösteriyor. Girişim bu hizmetle beraber evcil hayvan sahiplerine aradıkları güvenli hizmeti sunmayı ve ulaşılabilir hale getirmeyi, Türkiye’de sahiplenmeyi artırmayı ve köpek bakım kültürünü bir nebze de olsa oturtabilmeyi hedefliyor.

Yorumlar