Anasayfa /  Ekonomi

Akbank'tan herkese müjde gibi özür kampanyası! Yeni kredi paketini duyurdu

Geçtiğimiz günlerde teknik sorunlar nedeniyle hizmet veremeyen Akbank özür kampanyalarına devam ediyor! Akbank, bir "özür" kredi paketine daha imza attı ve faizsiz kredi vereceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 27 Temmuz 2021 11:28

Geçtiğimiz günlerde teknik sorunlar nedeniyle hizmet veremeyen Akbank özür kampanyalarına devam ediyor! Akbank, bir "özür" kredi paketine daha imza attı ve faizsiz kredi vereceğini duyurdu.

Özür kampanyalarına hız kesmeden devam eden Akbank, bir "özür" kredi paketine daha imza attı ve faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Akbank'tan faizsiz özür kredisi ile herkes acil nakit ihtiyacını giderebilecek. Üstelik sıfır faiz ve geri ödemesiz dönem avantajıyla! Akbank faizsiz 100.000 TL'ye kadar kredi kampanyasının tüm detayları sizlerle.

Akbank'tan vatandaşa "Özür" kampanyası! Geçmişten bugüne müşterilerine sunduğu hizmetle övgü toplayan ancak geçtiğimiz günlerde yaşadığı teknik bir sıkıntıdan ötürü bir kaç gün boyunca ne ATM ne de banka şubeleri üzerinden hizmet veremeyen Akbank, özür mahiyetindeki kampanya ve hediyelerine devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında yer alan Akbank, hizmetlerinde yaşanan kesintiden dolayı uğranılan zararı telafi etmek adına tüm vatandaşlara özel faizsiz kredi müjdeisni duyurdu. Akbank tarafından yapılan resmi açıklamayla birçok bankacılık hizmetinin de ücretsiz olacağı duyuruldu. Düşük faizli ve faizsiz kredi paketiyle ilgili açıklama da geldi. 

Akbank'tan son dakika özür kredisi! 100.000 TL'ye kadar faizsiz Akbank Özür kredisi için başvurular başladı. Akbank serverlerinde yaşanan teknik bir sorundan dolayı bir süre hizmet verememişti. Yaşanan kriz sonrasında Akbank'tan herkesi sevindirecek özür mahiyetinde kredi müjdesi geldi. Akbank Direkt üzerinden Akbank 100 bin TL faizsiz kredi başvurusu yapılabilmektedir. Akbank ile ilgili tüm işlemlerinizde kullanabileceğiniz Akbank Direkt üzerinden anında 100.000 TL'Ye kadar faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank 100.000 TL'ye kadar 60 aya kadar vade seçenekli yeni kredi paketini duyurdu.

Akbank Özür Kredisi Sıfır Faizle 100 Bin TL

Akbank resmen duyurdu ve 31 Ağustos 2021'ye kadar yapılan başvurularda sıfır faizle 100 bin TL'ye kadar kredi verileceği açıklandı. Söz konusu "Özür" kredi kampanyasından sadece Akbank müşterileri değil tüm herkes yararlanabilecek. Akbank'tan 100.000 TL'ye kadar faizsiz özür kredisine başvurular, Akbank şubelerinden yahut Akbank Direkt ile Akbank İnternet Bankacılığı üzerinden yapılabilecek.

Yorumlar