Anasayfa /  Foto Galeri

Akaryakıtta indirim sonrası güncel fiyatlar! 31 Mart Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 31 Mart 2022 Pazartesi günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Akaryakıtta indirim sonrası güncel fiyatlar! 31 Mart Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları - Sayfa 1

Akaryakıt indirimi ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde! Benzin ve motorin fiyatları düşecek mi sorusu merak konusu olmaya devam ediyor.

Akaryakıtta indirim sonrası güncel fiyatlar! 31 Mart Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları - Sayfa 2

Rusya-Ukrayna savaşının ardından rekor seviyeleri gören brent petrolün varil fiyatı geçtiğimiz haftalarda yeniden 100 doların altına gerilemiş akaryakıt indirimleri peş peşe gelmişti. Geçen hafta yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatları yeni haftada düşüşe geçti. Brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş ile birlikte vatandaşlar benzin ve mazot indirim gelecek mi sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Motorinin litre fiyatına 1,55 kuruşluk indirimin ardından bir indirim daha yapıldı.

Akaryakıtta indirim sonrası güncel fiyatlar! 31 Mart Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları - Sayfa 3

Benzin ve mazot fiyatlarına indirim gelecek mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle küresel çapta yapılan ve atılan adımlar neticesinde brent petrol varil fiyatı inişli ve çıkışlı bir grafik izliyor. Savaşın başlamasının ardından tüm zamanların rekorunu kıran ve 139,1 dolar seviyesine kadar yükselen petrol fiyatları arzın arttırılacağına yönelik açıklamaların ardından 100 doların altına gerilemişti. Geçtiğimiz hafta yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatlarının ardından benzin ve motorine yeni zamlar geldi. Brent petrol yeni haftaya ise düşüşle başladı. 110 dolar seviyesinden işlem gören petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Peki Benzin ve mazota indirim yapıldı mı?

Akaryakıtta indirim sonrası güncel fiyatlar! 31 Mart Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları - Sayfa 4

BENZİN VE MAZOT'A İNDİRİM GELDİ Mİ? 
Benzin ve mazot fiyatları brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş nedeniyle indirim beklentisine yol açmıştı. 30 Mart Çarşamba 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,55 TL'lik indirim yapılmış benzin fiyatlarında ise bir değişiklik olmamıştı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı.