Anasayfa /  Güncel

Akaryakıt istasyonlarının zam fırsatçılığı Savcı Sayan'ı isyan ettirdi

Son dönemde art arda indirimlerin geldiği akaryakıta bu gece ise 81 kuruşluk bir zam yapıldı. İstasyonlar zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satışını durdururken yaşanan duruma isyan eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadaki bir görüntüyü paylaşarak "Devlet bunun sebebini sorgulamalı ve hesabını sormalıdır" dedi.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 09 Temmuz 2022 10:32

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberlerinin ardından bu gece yarısından itibaren motorine zam geldi. 81 kuruşluk zam haberinin gelmesiyle birlikte akaryakıt istasyonlarının zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satmadı.

SAYAN İSYAN ETTİ: MAZOT YOK
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan bir video görüntüsü paylaşarak istasyonlarının yaptığı bu fırsatçılığa isyan etti. Sayan'ın paylaştığı videoda, benzin istasyonu görevlilerinin mazot almak için gelen araçlara "Mazot yok" dediği görülüyor.

"GELEN HERKES GERİ ÇEVRİLİYOR"
Görüntülerde, videoyu kaydeden vatandaşın "Şirinyer'deki petrol. Mazot yok deniliyor. Bugün 4'üncü 5'inci petrol. Mazot yok deniliyor. Gelen herkes geri çevriliyor. Zam gelecek diye mazot yok deniyor. İşte fırsatçılık" dediği görülüyor.

Yorumlar