Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Ak Parti'nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir? Kaç yaşında

Nisa Alptekin 14 Mayıs’ta geçekleşecek 28. dönem milletvekili seçimlerinde Ak Parti İzmir 1. Bölge 10. sıradan milletvekili adayı oldu. Peki, Nisa Alptekin kimdir, kaç yaşında ve nereli? AK Parti milletvekili adayı Nisa Alptekin kimin kızı, babası kim?

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2023 15:02

14 Mayıs genel seçimlere günler kala, partiler milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti. AKP'nin milletvekili adayları listesinde İzmir 1. bölge 10. sırada olan Nisa Alptekin gündem oldu. Genç yaştaki Nisa Alptekin'in yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. Peki  Nisa Alptekin  kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Nisa Alptekin kimdir?

Nisa Alptekin Ekim 2004 doğumlu ve Bolu Geredeli. Şu anda18 yaşında olan Alptekin  Erzurum Üniversitesi'nde Sosyal Hizmet Bölümü'nde okuyor. Listede AK Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sırada yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile aynı listede yer almaktan gurur duyduğunu dile getiren Alptekin "Tüm arkadaşlarıma ve yaşıtlarıma seslenmek istiyorum: Sandıklara gidin. Oylarınızı ağzı iyi laf yapanlardan değil, icraata geçenlerden kullanın. Sosyal medyayı iyi bir şekilde kullanıp, gençlere yol göstereceğimi ve onların fikirlerine adapte olduğum için gençlerin dilinden de anlayacağımı düşünüyorum. Sosyal medyayı kullanarak küçük sürprizler yapmayı planlıyorum. Gençler için çok güzel sürprizlerimiz olacak. Şu anda benimle aynı listede olan Gençlik ve Spor Bakanımız ile aynı yolda yürümek, aynı listede olmak benim için çok onur verici bir durum." diye konuştu.

Ak Parti milletvekili adayı Nisa Alptekin kimin kızı?

Nisa Alptekin 21. dönem AK Parti milletvekili İsmail Alptekin'in kızı

 

Yorumlar