Anasayfa /  Politika /  Ak parti

AK Partili vekil Mustafa Yeneroğlu'ndan Hande Fırat'a sert yalanlama!

AK Partili vekil Mustafa Yeneroğlu'ndan Hande Fırat'a sert yalanlama! Mustafa Yeneroğlu, Hande Fırat'ın yazısında kendisinin AK Parti'deki görevlerinden istifa ettiğine ilişkin iddialara sosyal medyadan yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2019 09:59

AK Partili vekil Mustafa Yeneroğlu'ndan Hande Fırat'a sert yalanlama!

Yeneroğlu'nun açıklamaları şöyle:

İstifa ettiğim haberi doğru değil. Hande hanım maalesef off the record bir görüşmeyi teyit bile ettirmeden, hatalı bir biçimde düşük cümlelerle vermiş. Ben kendilerine, kamuoyu üzerinden bir mesaja gerek olmadığını, Sn Cumhurbaşkanımızın şahsımla ilgili bir güvensizliği durumunda bana doğrudan iletebileceğini ve istifamı istemesi durumunda istifamı verebileceğimi, kendisine şimdiye kadar hiçbir zaman saygıda kusur etmediğim gibi bundan sonra da etmeyeceğimi belirttim. Bunun ötesinde tüm spekülasyonlar gerçek dışı. Ben Ak Partiliyim.






İstifa ettiğim haberi doğru değil. Hande hanım maalesef off the record bir görüşmeyi teyit bile ettirmeden,hatalı bir biçimde düşük cümlelerle vermiş.Ben kendilerine, 'kamuoyu üzerinden bir mesaja gerek olmadığını, Sn Cumhurbaşkanımızın şahsımla ilgili bir güvensizliği durumunda+ pic.twitter.com/OjIaJjxwsD


— Mustafa Yeneroğlu (@myeneroglu) May 14, 2019


Yorumlar