Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Yeni başkan Mustafa Tuna fırtına gibi başladı

Melih Gökçek'in istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Tuna'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Tuna nezaket ziyaretlerine teşekkür ederek "Kaybedecek zamanımız yok" dedi.

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2017 13:48

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin ardından belediyede fırtınalar estiren Mustafa Tuna göreve gelmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini hayırlı olsun ziyaretine gelmek isteyenlere mesaj gönderdi. Tuna, “Gelmek isteyen herkesi geldi sayıyorum. İş çok, kaybedecek zamanımız yok.” dedi. 







Hürriyet'ten Deniz Gürel'e konuşan Başkan Tuna, sözlerine şöyle devam etti: 





“Sevenlerimiz çok, sağ olsunlar. Hepsi gönlümüzde, onların da gönüllerinde olduğumuzu biliyoruz. Hemen gelip ‘Hayırlı olsun’ demek istiyorlar. Şöyle bir durum var. Sıkı bir şekilde işlerimize sarılmamız lazım.





"AĞABEYİMLE BİLE TELEFONLA KONUŞTUK"





BÜTÜN MÜDÜRLERİN İSTİFASINI İSTEDİ 





Melih Gökçek’ten boşalan koltuğu devralan Tuna’nın Ankara Büyükşehir Belediyesinde iş işi, bürokratların ve genel müdürlerin istifasını istemesi oldu. Bu haber ise Ankara'da gündeme bomba gibi düştü.





Kimseye gelemedi diye alınganlığımız olmaz, geldiler sayarız. Buradaki işlerin yoğunluğundan ağabeyimle bile telefonla konuşabildik. ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul ettiğimizi herkes bilsin. Ziyaretlerle değil, çalışmayla geçen bir süreç olacak. Anlayışları için kendilerine şimdiden teşekkür etmek istiyorum.”





"BİR HAFTADA RÖNTGENİ ÇEKERİZ"





“Belediyenin durumuyla ilgili tüm birimlerden brifingleri almaya başladık. 1 hafta içerisinde tamamlamak istiyoruz, böylece belediyenin de röntgenini çekmiş olacağız. Sonrasında yol haritasını çizeceğiz. Herkesin gönlü rahat olsun. Ortak akılla Ankara’yı en güzel şekilde yöneteceğiz.”


Yorumlar