Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Erdoğan: Bu sabah inlerinden aldık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde konuştu.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 15:32

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde konuştu.





İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

"Giresun yüzde 64,5 gibi bir oyla Cumhurun ittifakına sahip çıktı. Türkiye ortalamanın çok üstünde bir oyla şahsımı ikinci kez Cumhurbaşkanlığı makamına layık gördünüz.

Şimdi önümüzde 31 Mart imtihanı var. Dönmemiz gereken son bir dönemeç, aşmamız gereken son bir engel var. Ülkemiz için istikbalimiz için daha güzel daha güçlü daha istikrarlı bir Türkiye için sizlerin desteğini bekliyoruz. Giresun'dan dayanışma bekliyoruz. 31 Mart seçimleri demokrasimiz için hayırlara vesile olsun. Barışa, huzura vesile olsun.

MUHALEFETİN ENGELLEMELERİNE BOYUN EĞMEDİK

AK Parti'yi siz kurdunuz. Tabelasını siz astınız. Bugünlere siz taşıdınız. 17 senedir güçlü Türkiye yolculuğunda bu kardeşinizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizden önce hayal dahi edilemeyen pek çok projeyi gerçeğe dönüştürdük. Muhalefetin çapsızlığı vizyonsuzluğuna bakıp da hiç bir zaman rehavete kapılmadık. İş yaptık. muhalefetin engellemeleri karşında yılmadık, yıkılmadık, hizmet aşkından taviz vermedik. Kendimizle yarışarak bugünlere geldik. Yasakları kaldırdık. Türkiye'yi demokraside bir üst lige çıkardık.

IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. Davos'tayız. IMF Başkanıyla konuşuyoruz. Türkiye'nin başkanı benim, siz Türkiye'yi yönetemezsiniz. Siz verdiğiniz parayı taksit taksit alıyorsunuz. Türkiye'ye emir veremezsiniz. Mayıs 2013... IMF'ye borcumuzu ödedik. Bitti bu iş...

Bay Kemal diyor ki, 'Şimdi bunlar giderler IMF'den borç alırlar', IMF'den borcu siz aldınız, biz değil. Biz kargayı sesinden anlarız. Siz aldınız borcu, biz ödedik. Dünyada en fazla insani yardımı yapan bir Türkiye var. Milli gelire oranla en büyük yardımı yapan biziz. Geldiğimizde Türkiye'nin ihracatı 36 milyar dolardı şimdi 170 milyar dolara gidiyoruz.

7 DHKP/C'LİYİ İNLERİNDE ALDIK

Bugün kendine sığınan kardeşlerini zalimlere teslim eden bir Türkiye yok. Onlara kucak açan bir Türkiye var.

Gabar'da Kandil'de bu teröristlerin inlerine girdim mi? Bu sabah 7 tane DHKP/C'liyi inlerinde aldık. Polislerimiz çıkarıp aldılar.

Kim derdi bundan 15-20 sene önce denizin üzerinde bir havalimanı yapılacak. Bunlar karaya yapamadılar, biz denizin üzerine yaptık. Dağları biz delmedik mi biz buralarda... şu dağları her tarafta delerek yeşille denizi buluşturmadık mı? O dağları deldik her tarafı halkın yolları haline getirdik. Hava yolunu halkın yolu yaptık, artık hepiniz uçaklarla seyahat ediyorsunuz.

HÜKÜMETİN ATTIĞI HER ADIMA KARŞI ÇIKMAYI MUHALEFET SANIYORLAR

Hizmet ve yatırım karşıtlığını muhalefetle eş değer görüyorlar. Hükümete muhalefet etmekle millete ihanet etmek arasındaki o ince çizgiyi aşabiliyorlar. Son 10 yılda bunları gördük. Cumhuriyet mitingleri yapıyorlardı. Ne diyorlardı 'ordu göreve...

Ankara'da yargıçlar var diyen bir muhalefete şahit olduk. Gezi olaylarında polise kurşun sıkan çapulcuları baş taşı eden bir CHP gördük. FETÖ'cü alçakların sözcülüğünü yapan bir muhalefet gördük. Çukur eylemlerinde teröristlere cici çocuklar diyerek canlı kalkan olan bir muhalefet gördük. Zeytin Dalı operasyonunda 'savaşa hayır' twitleri bir CHP gördük. Yatırımlardan rahatsız olan bir muhalefet gördük. CHP'deki bu muhalefet anlayışı hiç değişmiyor.

''IRAK'TA KÜRDİSTAN BÖLGESİ VAR ORAYA GİT''

Kürdistan'da biz kazanacağız diyor sen lütfen Türkiye'yi terk et git güneyde Irak'ta Kürdistan Bölgesi var oraya git. Türkiye'de benim böyle bir bölgem yok. Bizim Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu bölgemiz var bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok.

''AZİZ MİLLETİM BUNLARI PAKETLEMEK SURETİYLE SANDIĞA GÖMECEK''

31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınlar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek, ben buna inanıyorum.

''AB SAMİMİ DEĞİL''

(Mısır'daki AB-Arap Birliği Zirvesi) Geçen hafta 9 genci idam eden Sisi'nin davetine katılan Avrupa Birliği üyesi ülkelerde demokrasiden bahsedebilir misiniz? AB samimi değil. Bize karşı samimiyetsizlikleri neyse işte dünkü olay da aynen bunun bir ifadesidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, yaptıkları ile tarih boyunca bunlar anılacaktır.

''KENDİ VATANINA MİLLETİNE İHANETTİR''

CHP'li milletvekilinin Türkiye'nin sondaj faaliyetiyle 2 milyar doları Akdeniz'e gömeceği iddiası kendi vatanına kendi milletine ihanettir. Bunun adı basiretsizlik değil de nedir?

KILIÇDAROĞLU'DAN KAZANDIĞI TAZMİNAT

Parayı tahsil ettiğim zaman bunu Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. 21'inci yüzyıl Türkiye'sine böyle beceriksiz, darbe seven, terör örgütlerinin elinde piyon olmuş bir muhalefet partisi hiç yakışmıyor. İnşallah 31 Mart, burada da yeni bir başlangıç olacak. 31 Mart muhalefette bir değişimin müjdecisi olacaktır.

''FINDIK FİYATLARI 18'İ BULDU''

Fındık fiyatları 18'i buldu. 10-11-12'lerdeydi. Biz Toprak Mahsulleri Ofisi olarak 14 dedik. 14'ten sonra rakamlar yükselmeye başladı.''


Yorumlar