Anasayfa /  Politika /  Ak parti

AK Parti'den son dakika erken seçim açıklaması

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal seçim toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Ünal, erken seçim kararının nasıl ve neden alındığını anlattı.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 13:37

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal seçim toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Ünal, erken seçim kararının nasıl ve neden alındığını anlattı.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti genel merkezinde milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantı sonrası açıklama yapıyor.

Ünal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu seçimin diğer seçimlerden bir farkı var. Bu seçim cumhurbaşkanlığı seçimleriyle milletvekilliği seçimlerinin bir arada gerçekleşeceği bir süreci oluşturuyor. Kararlar hızla verilip süreç başlatılacak. AK Parti siaysetini samimiyet üzerine bina etmiştir. Erken seçim konusunda samimi ve açık ifade etmiştik. Ana muhalefetin ifade ettiği gibi bir erken seçim yapılacaktı ama yapılmayacak gibi davrandığımız söz konusu değil.

Salı günkü grup toplantısında Cumhurbaşkanımız Kasım 2019 diye bunun altını çizdi. Ardından gerekli istişareler yapıldı, Bakanlar Kurulu'nda görüşüldü. Ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Bahçeli ile bir araya geldi. Nihayetinde yeni duruma karşı AK Parti değerlendirmelerini yaparak doğru pozisyonu aldı. Siyaset doğru pozisyonu almaktır." 

"İnternet temelli bir seçim kampanyası yürüteceğiz"

"En son yapılan ankette Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 55.6 olarak gözüküyor"


Yorumlar