Anasayfa /  Politika

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar:

Parti yöneticileri ile birlikte CHP Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, herkesin ortak paydasının Diyarbakır olması gerektiğini ifade etti.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed...

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2017 16:02

Parti yöneticileri ile birlikte CHP Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, herkesin ortak paydasının Diyarbakır olması gerektiğini ifade etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, Hazro İlçe Başkanı Fuat Güler, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Sayın ile fikir alışverişinde bulunan Akar, açıklamalarda bulundu. CHP’nin köklü bir geleneği olan siyasi bir parti olduğunu anlatan Akar, herkesin ortak paydasının Diyarbakır olması gerektiğini kaydetti. Diyarbakır’ın kalkınması için tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının ortak bir akılla hareket etmesi gerektiğini dile getiren Akar, “CHP il teşkilatı ile sürekli iletişim halindeyiz. Siyasetin ve toplumun normalleşmeli, siyasetten insani öğelerin öne çıkması lazım. Hizmette siyasi fikirler arka planda tutulmalı. Demokrasimize hep beraber sahip çıkacağız, hepimizin bir birimize ihtiyacı var. Hep beraber, birlik ve beraberlik ruhu ile Diyarbakır için çalışmalıyız. Siyasi partilere ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Yorumlar