Anasayfa /  Foto Galeri

Ajda Pekkan'ın 22 yaş küçük yeni sevgilisi

Geçtiğimiz yıl şubat ayında dokuz yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nun (53) ihanetine uğrayan Süperstar Ajda Pekkan (75), sevgilisine bir şans daha verdi. İddiaya göre Pekkan'ı kaybettiği için pişman olan Çavuşoğlu, ilk adımı attı.

Ajda Pekkan'ın 22 yaş küçük yeni sevgilisi - Sayfa 1

Geçen yıl reklam yüzü olduğu marka ile anlaşmasını yenilemesiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nun ihaneti ile sarsılmıştı.

Ajda Pekkan'ın 22 yaş küçük yeni sevgilisi - Sayfa 2

İddiaya göre 53 yaşındaki iş insanı, uğruna evliliğini bitirdiği Süperstar'ı çok yakınındaki bir sarışın güzelle aldattı. İhanetle sarsılan Ajda Pekkan, tıpkı şarkısında olduğu gibi sevgilisine "Kapı açık, arkanı dön ve çık" resti çekti.

Ajda Pekkan'ın 22 yaş küçük yeni sevgilisi - Sayfa 3

HAKAN ALTUN'LA AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ
Ajda Pekkan'ın Bülent Çavuşoğlu ihanetinin ardından adı Hakan Altun ile aşk dedikodularına karışmıştı. Pekkan, 'Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor' demişti.

Ajda Pekkan'ın 22 yaş küçük yeni sevgilisi - Sayfa 4

Ajda Pekkan cephesinden yeni bir haber geldi. İddiaya göre Süperstar'ı kaybettiği için pişman olan Bülent Çavuşoğlu, geçtiğimiz ay Ajda Pekkan'ın gönlünü almak için ilk adımı attı.