Anasayfa /  Foto Galeri

Aileyle beraber oturup izleyebileceğiniz 10 harika komedi film önerileri!

Karantina günlerinde aile ile iletişiminizi güçlendirmek istiyorsanız en iyi yöntemlerden biri beraber film izlemek.İşte aile ile beraber oturup izleyebileceğiniz 10 harika komedi filmi tavsiyesi ...İyi seyirler...

Aileyle beraber oturup izleyebileceğiniz  10 harika komedi film önerileri! - Sayfa 1

Mrs. Doubtfire


Daniel ve Miranda’nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Miranda, Daniel’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Daniel istemeye istemeye boşanmayı kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu çocuklarından ayrı kalmak zorunda kalan Daniel, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır. En iyi bulduğu çözüm ise dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Daniel’in başı, aksiliklerden kurtulmayacaktır.

Aileyle beraber oturup izleyebileceğiniz  10 harika komedi film önerileri! - Sayfa 2

Babalar Savaşıyor


Brad Whitaker (Will Ferrell) ; karısı ve iki çocuğuna üvey baba olmak için çabalarken planlarının öz babaları Dusty Mayron'nun gelmesiyle farklı bir boyuta taşınır. Artık evde ki babalık rölü için bir rakibi vardır. Asi bir hayat tarzına sahip Dusty, basma kalıp babaların korkulu rüyası olmaya gelmiştir . Çocukların gözünde baba rölünü kanıtlamak için çabalayan üvey baba Brad ve öz baba Dusty'nin rekabet yarışı beyaz perdeye yansıyor.

Aileyle beraber oturup izleyebileceğiniz  10 harika komedi film önerileri! - Sayfa 3

Büyükler


Büyükler, küçükken iyi arkadaş olan ve Dört Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte otuz yıldan beri ilk kez bir araya gelen beş erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi. Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden bu beş kişi, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfederler.

Aileyle beraber oturup izleyebileceğiniz  10 harika komedi film önerileri! - Sayfa 4

Bu Nasıl Aile?


David Burke, kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan çalışan, yerel bir uyuşturucu satıcısıdır ve şimdiye kadar işleri hep yolunda gitmiştir. Fakat bir gasp sonrasında elindeki malı kaptırınca marihuana satıcısı Brad'e borçlanır. Brad ona bir şans verir ve Meksika sınırından yüklü miktarda uyuşturucu geçirmesini ister. David'in sınırı dikkat çekmeden geçebilmesi için esaslı bir plana ihtiyacı vardır ve kısa süre içerisinde bulur. David kılık değiştirerek aile babası olacaktır! Kuracağı ailedeyse anne rolünü striptiz dansçısı Rose üstlenirken, henüz bakir bir genç olan Kenny ve kaçak genç kız Casey de ailenin çocukları numarasını yapacaktır. Hepsi birbirinden farklı karakterdeki bu aile üyelerini ise yol boyu çılgın maceralar bekler.