Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ahmet Hakan İsrail'in Filistin zulmü konusunda canlı yayında fena çuvalladı! Tepkiler çığ gibi!

İsrail'in Filistin halkına karşı sürdürdüğü etnik imha hareketine karşı Hamas'ın karşı mücadele başlatması sonrası masum filistin hakkını imha girişimine girişen İsrail'e başta İslam ülkeleri olmak üzere dünyada büyük bir tepki var. Dünyayı ayağa kaldıran İsrail zulmü ile ilgil Ahmet Hakan canlı yayında fena çuvalladı. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2023 00:28

Ahmet Hakan İsrail'in Filistin zulmü konusunda canlı yayında fena çuvalladı!

İsrail'in Filistin halkına karşı sürdürdüğü etnik imha hareketine karşı Hamas'ın karşı mücadele başlatması sonrası masum filistin hakkını imha girişimine girişen İsrail'e başta İslam ülkeleri olmak üzere dünyada büyük bir tepki var. Dünyayı ayağa kaldıran İsrail zulmü ile ilgil Ahmet Hakan canlı yayında fena çuvalladı.

Ahmet Hakan canlı yayına aldığı Gazze Sağlık Bakanlığından bir yetkiliye: "İş vahşet rekabetine dönüştü" ifadelerini kullanması büyük tepki aldı. 

Canlı yayında sarfettiği sözlerden dolayı büyük tepki toplayan Ahmet Hakan'a '' Bu cümleyi İsrail'den bir yetkiliye söylemeye yüreğin yetermiydi? Mazluma vurmak en kolayı değilmi?'' ifadelleri ile tepkilerini dile getiren vatandaşların tepkisi sosyal medya kısa sürede trendlerde ilk sıraya yerleşti

Yorumlar