Anasayfa /  Politika

Ahmet Davutoğlu'na hayır cevabı !

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti binasını tutmak istediği 10-12 yerden "hayır" cevabı aldı.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2019 11:44

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti için aralık ayını işaret ederken genel merkez binasını kiraladı. Davutoğlu, kuracağı partisinin genel merkez binası için Ankara'da 10'un üzerinde yere bakarken hepsinden "hayır" cevabı aldı.

Geçtiğimiz hafta yeni parti için, "Planladığımız takvimin gerisinde değiliz. Yeni yıldan önce kurmuş oluruz" açıklamasında bulunan Davutoğlu, yeni partinin genel merkez ve teşkilat başkanlıkları için de yer arayışı hızlandı. İstanbul'da tutulan ama AKP'li belediye tarafından mühürlenen binanın ardından bu kez 31 Mart'ta CHP'nin kazandığı Küçükçekmece'de bir yer tuttuğu basına ortaya çıkmıştı.

Ankara’da da haftalardır süren genel merkez arayışında sona gelindi. Gazete Duvar'da yer alan habere göre genel merkez binası için 10’un üzerinde yere bakıldı. Ancak çok sayıda bina sahibi yerin Davutoğlu’nun kuracağı parti için kiralanmak istendiğini öğrenince, “sonrasında bir sorun yaşamamak” için vazgeçti. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre CHP’li Çankaya Belediyesi sınırları içinde bulunan Balgat’ta bir binanın genel merkez için kiralanma süreci tamamlandı.

İyi Parti genel merkezinden daha büyük olduğu ifade edilen binanın tadilat işlemlerinin de başladığı öğrenildi.

Yorumlar