Anasayfa /  Güncel

Afyon, Kütahya ve Eskişehir'de yarın okullar tatil olacak mı?

Meteoroloji birçok il için son dakika hava durumu uyarısı yapmıştı. Türkiye genelinde havaların soğuması ve özellikle bugün birçok ilde yağışların artmasıyla ulaşımda yaşanan problemler nedeniyle gözler valiliğe çevrildi. Peki, Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da yarın okullar tatil mi?

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2019 23:35

Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da yarın okullar tatil mi? Sorusu araştırılmaya devam ediyor. Meteorolojiden gelen uyarıların ardından gün içerisinde etkisini gösteren kar yağışı ile birçok ilde öğrenci ve velilerin merakla yapılacak olan valilik açıklamasını beklemesine neden oldu. Peki, Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da yarın okullar tatil mi? 5 Aralık Perşembe okullar tatil olacak mı? İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

 

YARIN OKULLAR TATİL Mİ OLACAK? ESKİŞEHİR, AFYON, KÜTAHYA

Meteorolojinin yayınladığı tahmine göre dün geceden beri bir çok ilde etkili olan kar yağışı yarın da etkisini artıracak. İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde sıcaklığın daha da düşmesiyle birlikte etkili kar yağışı görülecek. Peki, yarın yani 5 Aralık Eskişehir, Afyon ve Kütahya'da okullar tatil mi olacak? Haberimizin devamından konuyla ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz...

ESKİŞEHİR'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Eskişehir'i etkisi altına alan kar yağışı ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken 5 Aralık yani yarın Eskişehir'de kar tatili olup olmayacağı yönünde ise Valilikten henüz bir açıklama gelmedi.

AFYON'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Afyonkarahisar'ı etkisi altına alan kar yağışı ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken 5 Aralık yani yarın Afyonkarahisar'da kar tatili olup olmayacağı yönünde ise Valilikten henüz bir açıklama gelmedi.

KÜTAHYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kütahya'da etkisi altına alan kar yağışı ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken 5 Aralık yani yarın Kütahya'da kar tatili olup olmayacağı yönünde ise henüz il Valiliğinden net bir açıklama gelmedi.

KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLACAĞI İLLER (TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU)

4 Aralık Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağı iller listesinde. Bolu, Karabük, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Çorum, Kastamonu, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ağrı illeri bulunuyor. Kar yağışı bazı illerde yağmurla birlikte sulu kar şeklinde görülecek.

Kayseri, Bolu, Kütahya, Bayburt, Gümüşhane'de ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji kuvvetli kar yağışı için uyarı geçti, Erzincan Refahiye'de taşımalı eğitime ara verildi, Uludağ'da 2 dağcı kayboldu. Türkiye kara kışı hissetmeye başladı. Kuvvetli kar yağışı sebebiyle Bursa Uludağ'da 2 dağcı kayboldu.

Kar yağışının etkili olduğu zirvede kayıp dağcıları arama çalışmaları sürerken, Meteoroloji'den yeni uyarılar geldi. Çarşamba günü Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Çorum, Ankara, Bolu, Karabük, Tokat, Amasya, Sivas, Erzincan ve Erzurum başta olmak üzere iç ve doğu anadolu bölgesinde kar yağışı etkili olacak.

Yorumlar