Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Afet yardım kampanyası deprem ihtiyaç listesi!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem tüm ülkeyi yasa boğarken bölgede bulunan depremzedeler için seferberlik ilan edildi. Meydana gelen deprem 10 ilde etkisini sürdürürken afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için belediyeler ve büyük kuruluşlar yarım kampanyaları başlattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da İBB tarafından depremzedelere gönderilecek ihtiyaçların bulunduğu listeyi paylaştı. Peki deprem sonrası ihtiyaç listesinde neler var?

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2023 19:20

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin sonrasında depremzedelerin bu soğuk ve fırtınalı havada daha da mağdur olmamaları için çalışmalar başlatıldı. Belediyelerden ve büyük kuruluşlardan yardım çağrıları yapılmaya devam ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından depremzedelere gönderilecek ihtiyaç listesini paylaştı.

'ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI'

İstanbul’daki tüm ayni yardım organizasyonu İBB tarafından AFAD ile koordineli yapılmaktadır. ALO 153 hattımızdan ayrıntılı tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.'

AFET YARDIM KAMPANYASI DEPREM İHTİYAÇ LİSTESİ: EKREM İMAMOĞLU PAYLAŞTI!

Isıtıcı

Battaniye

Nevresim takımı

Yastık

Gıda kolisi

Kuru gıda

Hijyen seti 

Kadın hijyen kiti

Temiz kıyafet

Temiz bebek kıyafeti

Uyku tulumu

Bebek maması

Bebek bezi

Powerbank

Kışlık bot ve mont

Atkı-bere-eldiven

DEPREM YARDIMLARI NEREYE YAPILIYOR VE NASIL GÖNDERİLİR?

İstanbul'da ikamet eden ve yardımda bulunma isteyen vatandaşlar, bölgeye gönderilecek yardımları 'lan kalemlere acil ihtiyaç olup, ileteceğiniz destekleri Yenikapı Dr. Kadir Topbaş Gösteri Merkezi'ne teslim edebilir.

Anadolu Yakası'nda ikamet eden vatandaşlar için:

Kadıköy Belediyesi: Belediye Başkanlık Binası

Kartal Belediyesi: Kordonboyu Mah. Hükümet Cad

Yorumlar