Anasayfa /  Medya /  Dizi

Adı Sevgi 9.Bölüm Ful izle | Adı Sevgi 10.Bölüm Fragmanı izle

Adı Sevgi 9.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Adı Sevgi 9.Bölüm Ful izle. Adı Sevgi 10.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Adı Sevgi 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Adı Sevgi dizisinin yeni bölümü 15 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Adı Sevgi 9.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2022 04:58

Adı Sevgi 9.Bölüm Ful izle | Adı Sevgi 10.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Adı Sevgi 10.Bölümde de ekrana kitledi

 ADI SEVGİ 9.BÖLÜM FUL İZLE

ADI SEVİGİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif ve Emir, nehrin kenarında karşılaştıkları tabloyla büyük bir acı yaşarlar. Volkan ise, Mehmet'in ölümüyle herkesin onun peşine düşeceğini düşünerek Zeynep'le birlikte Sarpça'dan ayrılmak ister. Ancak gelen haber, planlarında değişiklik olmasına neden olur.

Ekrem, inşaatlarda çıkan sorunla ilgilenmek üzere Azerbaycan'a gidince, yaşanan olayla birlikte halkın Volkan'a karşı büyüyen tepkisini Macide bastırmakta zorlanır. Herkes Volkan'ın da Sarpça'dan ayrıldığını düşünürken, Emir ve Elif morallerini düzeltmek için kızları alışverişe götürür. Emir'in Elif'e verdiği hediye, duygularını açığa çıkarır.

Öte yandan Doğukan'ın aslında Ekrem ve Belkıs'ın oğlu olduğunu öğrenen Emir, ablası Leyla'yla tekrar iletişime geçer. Esma, Doğukan'a karşı ailesinin ön yargısıyla başa çıkmak zorundadır.

ADI SEVGİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar