Anasayfa /  Medya

Adı Efsane 4. bölüm tanıtım filmi yayında

Kanal D ekranlarının yeni soluklu dizisi Adı Efsane'nin 4. bölüm yeni tanıtım filmi yayınlandı. Adı Efsane'de bu hafta Tarık'ın durumu ne olacak. Final sahnesiyle hafızalara kazınan Adı Efsane’nin 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2017 18:04

Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır. Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.Adı Efsane dün 3. bölümüyle yürekleri burktu. Gerek senaryosu gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin son bölümünde Tarık, Melis ile baba-kız olma şansını yakaladı ancak Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan'ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden oldu. Her şeye rağmen o geceye yetişmekte kararlı olan Tarık, balonun kapısında yere yığıldı.

Duygu yüklü finalin hemen ardından Adı Efsane 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Tüyolar bu fragmanda! Adı Efsane yeni bölüm özeti niteliğinde!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanan Tarık, kızı Melis'le katılacağı "Baba-Kız Gecesi"ne gidemez. Babasının yaralandığını öğrenen Melis ve Zeynep, bu duruma çok üzülür. Tarık'a çok bağlı olan kızı Zeynep, babasının ölmemesi için dua eder. Ablasıyla dertleşen Zeynep, annesini çok özlediğini ve Melis’in de onu asla bırakmamasını ister. Tarık yüzünden karşı karşıya gelen Bahar ve Melis arasında ipler gerilir. Bahar, Seçil’e karşı Tarık’ı savunur. Tarık’ın, her ne pahasına da olsa kızı Melis’in yanına gelmeye çalıştığını Seçil’e sert bir dille anlatır.

Diğer taraftan babası Seyfi'nin başka bir ailesi olduğunu öğrenen Hakan, bu duruma çok içerler. Yaşadıklarıyla sarsılan Hakan, öğrendiği gerçekleri saklamaya daha fazla vicdanı el vermez. Annesinin karşısına dikilen Hakan, babasını hayatlarından çıkartmak için annesine bir nevi şantaj yapar. Hakan, ya kendisini ya da eşi Seyfi'yi seçmesini söyleyerek annesini zor bir duruma sokar. Fakat annesinden duydukları karşısında Hakan bir kez daha yıkılır. Hakan peki şimdi ne yapacak? Adı Efsane heyecan dolu yeni bölümüyle 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE 4. BÖLÜM TANITIM FİLMİ





ADI EFSANE SON BÖLÜM FERHAT GÖÇER KIZIM ŞARKISI





Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylaştığı yeni dizi Adı Efsane’nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı… İşte Adı Efsane dizisinden tüm bilgiler…

ADI EFSANE 3. BÖLÜM TANITIM FİLMİ 2





Kızlarının mutluluğunu yaşayan Tarık’ı tatsız bir sürpriz beklemektedir! Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan’ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden olur! Hakan’ın babası ile arasındaki itiş kakış sırasında elindeki bıçak Tarık’a saplanır.

Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği “Baba-Kız Gecesi”nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır!

ADI EFSANE 3. BÖLÜM TANITIM FİLMİ





ADI EFSANE 2. BÖLÜM KONUSU

Seçil, yeğenlerini yurt dışına götürebilmek için Tarık’ı kasıtlı olarak içeri attırmıştır. Tarık, Zeynep’i kaçırdığı suçlamasıyla nezarette tutulmaktadır. Tarık’ın çocuklarının gitmesine engel olmak için, öncelikle oradan kurtulması gerekmektedir. Kıvanç ise, gece kulübündeki olayın intikamını almak için hazırlıklara başlar ancak planın nasıl sonlanacağından habersizdir.

ADI EFSANE KONUSU

D Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’ın yazdığı Adı Efsane dizisi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanıyor.

“Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin genel hikâye ve künyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur. 

Eski milli basketbolcu Tarık Aksoy, kendi hırsı ve yanlışları yüzünden önce kariyerini ardından karısını kaybeder. En son çocuklarının velayeti de alınır elinden… Kızları Melis ve Zeynep, teyzeleri Seçil ile yaşamaktadır. Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur.

Tarık’ın, gençleri ikna edip, kısa bir süre içinde onları sahaya sürmesi gerekmektedir. Seçil’in, kızlarla birlikte Londra’ya yerleşeceğini son anda öğrenen Tarık, çocuklarının yurt dışına gitmelerini engelleyemezse, onları tamamen kaybedecektir…

Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanacak dizinin genel hikâyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin senaryosu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’a ait. Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Beşikçioğlu karısı ölmüş, iki kızının velayeti de eski eşinin ailesinde kalmış bir adamı canlandırıyor. Demirer, onun ölen eşinin kardeşi yani Beşikçioğlu’nun baldızı rolünde. Gökçe Bahadır ise, Bahar öğretmen olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı dizi, 70’li yılların sonunda tüm dünyada reyting rekorları kıran ‘Beyaz Gölge’ dizisinden esinlenerek hayata geçiriliyor.   

ADI EFSANE DİZİSİ OYUNCULARI

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

KIVANÇ ERTÜM

GÖKÇE BAHADIR

ROJDA DEMİRER

ALMİLA ADA

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU

BARAN BÖLÜKBAŞI

HAKAN UMMAK

KAAN SEVİ

BURAK AYBASTI

ÖZGÜ KAYA

ADI EFSANE KÜNYE

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Müge Turalı Pak – Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Yönetmen : Devrim Yalçın

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Senaryo : Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu, Hilal Yıldız

Görüntü Yönetmeni : Kemal Sözen

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Müzik : Alpay Göltekin

Oyuncular : Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan (Hasan), Güneş Hayat (Kevser), Bülent Düzgünoğlu (Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan), Almila Ada (Melis), Leya Kırşan (Zeynep), Baran Bölükbaşı (Fiko), Hakan Ummak (Sadık)





D Productions imzalı, yapımcılığını Müge Turalı Pak ve Ayşe E. Durmaz’ın yaptığı, yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan ( Hasan), Güneş Hayat ( Kevser ), Bülent Düzgünoğlu ( Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan), Almila Ada ( Melis ), Leya Kırşan ( Zeynep), Baran Bölükbaşı ( Fiko) ve Hakan Ummak (Sadık) yer alıyor.

Kaynak: Hürriyet-TvAktüel


Yorumlar