Anasayfa /  Medya

Adem ile Turabi arasında sular durulmuyor! Survivor 2018 83. bölüm tanıtımı izle

İkinci dokunulmazlık oyununda tartışan daha sonra ada konseyinde buzları eriten Adem ve Turabi oyun alanında bir kez daha gerildi. Devreye Esat Yontuç girdi. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de...

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2018 01:14

Survivor'ın son bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele verdi. Parkurun sonunda hem dokunulmazlık hem de ödül olduğu için canlarını dişlerine takan yarışmacılar, küçük çaplı bir gerilim yaşamıştı. Turabi ile Adem, oyunda yaşanan aksaklık üzerine artan dozda bir tartışmanın içerisine girince, araya Acun Ilıcalı dahil olmuştu.

Acun Ilıcalı, yarışmacıları uyardı “Tansiyonun düşmesini istiyoruz aksi takdirde ya birinizi ya da ikinizi ihraç etmek durumunda kalacağım demişti.

 Acun Ilıcalı, Turabi'yle yaşadığı gerginlik sonrası sinirleri gerilen Adem'in yanına giderek "4 aylık emeği riske etme" uyarısında bulunmuştu. 

Gözler Survıvor'ın yeni bölümünde!

Survıvor 2018'de yaşanan tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz bölümde oyundaki aksaklık yüzünden tartışan Adem, Turabi ikilisi Survivor'ın yeni (83.) bölümde parkurda yeniden tartışmaya başlıyor.Yeni bölüm tanıtımında da yer verilen tartışmayı Esat Yontuç ayırmaya çalışıyor. Acaba Acun Ilıcalı bu ikili için nasıl bir önlem alacak, Adem - Turabi ikilisi yeniden karşı karşıya gelecek mi merak konusu...

TRHABERLER ÖZEL - MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar