Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Adana'dan sonra bir katliam haberi de Siverek'ten

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Atatürk Barajı'nda avlanan kuzenlerin kavgasında Kalaşnikof tüfekle vurulan 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2017 19:48


Türkiye, son iki gündür "hiç yoktan katliamlara" sahne oldu.  Adana'da 5 akrabasını "kız isteme" yüzünden öldürüp intihar eden damat adayının haberinden sonra bir kanlı haber de  Siverek'ten geldi.

Atatürk Barajı'nda avlanan kuzenlerin "balık ağı" kavgasında Kalaşnikof tüfekle vurulan 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

"EVİMİN ÖNÜNDE AĞ ATTIN" KAVGASI

Olay, akşam saatlerinde ilçeye 35 kilometre uzaklıkta ve  Atatürk Barajı kıyısında bulunan  Taşağıl Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve birbirleriyle kuzen olan Ayata ailelerinin fertleri arasında, evlerinin önünden geçen baraj gölüne balık tutmak için ağ atılması nedeniyle tartışma çıktı.

KALAŞNİKOFLA TARADI

Diğer aile bireylerinin de katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen Kalaşnikof tüfekten çıkan kurşunlarla vurulan Turan Ayata, Faik Ayata, Yılmaz Ayata, İsmail Ayata ve Mehmet  Ali Kazancı yaralandı. Yaralılar, mahalle sakinlerinin ihbarıyla gelen sağlık görevleri tarafından ambulansla  Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 30 yaşındaki Mehmet  Ali Kazancı ile dayısı 50 yaşındaki Faik Ayata doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

2 kişinin cesetleri otopsi için morga konulurken, tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, olası bir kavgaya karşı güvenlik önlemi alırken, tüfeği ateşleyip 2 kişinin ölümüne yol açan kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.


Etiketler katliam
Yorumlar