Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet Bakanlığı Katiplik Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı! İşte Sözlü Sınav Tarihleri

Adalet Bakanlığı Katiplik Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı! İşte Sözlü Sınav Tarihleri Adalet Bakanlığı 4 bin 424 sözleşmeli personel alımı ile 1099 sözleşmeli icra katibi alımı kapsamında sözlü sınav tarihleri ve adaylar belli oldu. Katiplik uygulama sınav sonuçları haberimizde

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2019 03:00

Adalet Bakanlığı Katiplik Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı! İşte Sözlü Sınav Tarihleri

Adalet Bakanlığı 4 bin 424 sözleşmeli personel alımı ile 1099 sözleşmeli icra katibi alımı kapsamında sözlü sınav tarihleri ve adaylar belli oldu. Katiplik uygulama sınav sonuçları haberimizde

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ve İcra Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adaylara İlişkin Listeler komisyonların internet sitelerinde belli olmaya başladı. Kendi ilinize ait komisyon internet sitesinden 2 Eylül 2019 itibarıyla sözlü sınav detaylarına ulaşabilir ve listelerini bulabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Teknisyen, Aşçı, Şoför Personel İstihdamı Sınavı kapsamında 3 bin 71 sözleşmeli zabıt kâtibi, bin 169 sözleşmeli mübaşir, 96 sözleşmeli şoför, 58 sözleşmeli teknisyen ve 30 sözleşmeli aşçı olmak üzere toplam 4 bin 424 personel alımı uygulama sonuçları ve tüm unvanların sözlü sınav tarihleri açıklanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı, İcra İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Sözleşmeli İcra Kâtipliği Sınav İlanı kapsamında yapılacak uygulama ve sözlü sınav sonucuna göre bin 99 Sözleşmeli İcra Kâtibi alımı kapsamında uygulama sonuçları ile sözlü sınav tarihleri açıklanmaya başladı.

Örnek olarak Ankara Adliyesine dair detaylar şu şekildedir:

Adalet Bakanlığı Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığınca 20 Ağustos 2019-21 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılan Ankara Sözleşmeli Zabıt Katipliği, Ankara Sözleşmeli İcra Katipliği ve Ankara Bim (Kastamonu İdare Mahkemesi) için uygulama sınavları yapılmış olup, uygulama sınav sonuçları ile tüm unvanlara ilişkin sözlü mülakat tarihleri yayınlandığı açıklandı.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınava gelirken aşağıda yazılı evrakları Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, listede isimlerinin karşısında yer alan tarih ve saatten en az 30 dakika öncesinde Ankara Adalet Sarayı A kapısı girişinde bulunan Ankara Adliyesi Kütüphanesi önünde nüfus cüzdanları ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kendi ilinize ait komisyon internet adreslerini şu şekilde Ankara ismini değiştirerek bulabilirsiniz. “http://www.ankara.adalet.gov.tr”

Ankara sonuçları için TIKLAYINIZ.

İstanbul Sonuçları için TIKLAYINIZ.




Yorumlar