Anasayfa /  Magazin

Acun Ilıcalı : 'Bir Çocuk Daha İstiyoruz'

Acun Ilıcalı, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu ile röportaj yaptı. Acun Ilıcalı özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2018 01:39

Acun Ilıcalı verdiği röportajda dört kızdan sonra bir erkek çocuğunun da olmasını istemiyor musun? sorusu üzerine kendisine göre kız- erkek farketmediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti....

"ERKEK ÇOCUĞUMUN OLMASINI İSTERİM AMA..."

Bir çocuğumun daha olmasını isterim ama inan samimiyetle söylüyorum; erkek ya da kız olması konusunda insanların tahmin ettiği duygular içerisinde değilim. Evladın hayırlısı olsun. Hayatım boyunca bir şeyi çok isteyip yönlendirdiğim zaman, devamında iyi şeyler hissetmedim. Çok kaderciyim. Allah nasıl nasip ederse öyle olsun diye bakıyorum. Erkek çocuğumun olmasını isterim ama bunun için de öyle ayılıp bayılmıyorum. Kız çocukları da öyle güzel ki. Sen de kız babasısın, o duygu, enerji, onların baba demesi, sarılması, başka duygular.

"BiR ÇOCUK DAHA iSTiYORUZ AMA DAHA ZAMAN VAR"

Şeyma ikinci çocuğu istiyor mu?

- İstiyor. Ben de istiyorum. Zamanla düşüneceğimiz bir konu. Bu yoğunlukta, Melisa uçaklarda yaşarken ikinci çocuk için biraz daha beklemek gerek.


Yorumlar