Anasayfa /  Foto Galeri

Acil durum konseyi toplandı! Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga!

Survivor All Star 2022'deki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Konseydeki çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet'in üzerine yürüyen Yasin, fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8'de yayınlanmadı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı 22 Şubat Salı akşamı açıklayacak.

Acil durum konseyi toplandı! Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! - Sayfa 1

Survivor All Star 2022'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma 'Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı, dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Acil durum konseyi toplandı! Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! - Sayfa 2

Kıyasıya mücadele sonunda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, aralarından bir kişiyi sürgün adasına göndermek zorunda kaldı.

Acil durum konseyi toplandı! Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! - Sayfa 3

NAGİHAN SÜRGÜN ADASI'NA GİTTİ

Konseyde kapalı oylamada Gizem Memiç ve Nagihan Karadere ismi en çok yazılan yarışmacılar oldu. Eşitlik sonucunda açık oylamaya gidildi. Yapılan açık oylama sonucunda ismi en çok yazılan ve sürgün adasına giden isim ünlüler takımından Nagihan oldu.

Acil durum konseyi toplandı! Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! - Sayfa 4

KONSEYDE KAVGA

Survivor 2022 All Star yarışmasında yayınlanan son bölüme gönüllüler takımındaki Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.