Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Acele Edin O Kurumlar Binlerce Personel Alımı Yapacak

Devlet kurumlarına çeşitli pozisyonlar için memur alımları yapılmaya devam ediyor. En az 50 KPSS puanı şartı ile Kamuya Orman Muhafaza Memuru Hizmetli ve VHKİ alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2019 18:25

Devlet kurumları kendilerine ait olan internet siteleri üzerinden personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. 

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK

OGM tarafından yayınlanan bir ilana göre Artvin, Bartın, Bilecik, Bursa, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun, Kastamonu, Kırklareli, Kütahya, Muğla, Ordu, Sinop ve Sivas illerine Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı yayınlamış olduğu ilanlarında KPSS puanlama esasına göre stajyer kontrolörü güvenlik görevlisi ve aşçı alımı yapacak Adalet Bakanlığı için toplam 42 personel alımı gerçekleştirilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü için yer alan ilana göre 18 aşçı alımı yapacak. EGM ayrıca 15 farklı şehirde bulunan birimlerine 54 hizmetli alımı gerçekleştirecek.

MSB tarafından yayımlanan ilana göre alımlar Mühendis, Hesap Sorumlusu, VHKİ, Hukuk Uzmanı, Teknisyen, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni, Teknisyen, Hademe, Hizmetli, Berber, Uzman, Psikolog, Sosyal Medya Uzmanı, Coğrafyacı, Mal Sorumlusu, Memur pozisyonlarına alımlar yapılacak.


Yorumlar