Anasayfa /  Foto Galeri

Abdelhak Nouri 3 yıl sonra komadan uyandı!

Şu anda 22 yaşında olan Fas asıllı Holandalı oyuncu Abdelhak Nouri, 2017 yılında oynanan Ajax-Werder Bremen maçında kalp rahatsızlığı yaşamış ve komaya girmişti. Nouri yaklaşık 3 sene sonra yeniden tepkiler vermeye başladı.

Abdelhak Nouri 3 yıl sonra komadan uyandı! - Sayfa 1

2017 yılında oynanan Ajax-Werder Bremen maçında yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle konuşma, yürüme, yeme gibi yetilerini kaybeden ve 2 yıl 9 aydır komada olan Abdelhak Nouri, komadan uyandı.

Nouri'nin ailesi bu süreç boyunca herkesten mahremiyete saygı istemiş ve genç oyuncunun durumuyla ilgili spekülasyon yapılmamasını rica etmişti.

Abdelhak Nouri 3 yıl sonra komadan uyandı! - Sayfa 2

"Tüm ihtiyaçlarını karşılamak için evde özel olarak ilgileniyoruz. Evde olması daha çabuk toparlamasını sağlıyor. Çünkü nerede olduğunu farkında ve tanıdık bir ortamda olması önemli. Artık komada değil, tamamen uyanık. Uyuyor, hapşırıyor, yemek yiyor ama yataktan kalkmış değil. Yatalak ve hala bizim yardımımıza ihtiyaç duyuyor.

Abdelhak Nouri 3 yıl sonra komadan uyandı! - Sayfa 3

Kaşlarıyla ve gülümsemesiyle iletişim kuruyor. Ona hasta değilmiş gibi davranıp sohbetlerimizi yanında yapıyoruz. Mesela onu oturma odasına taşıyıp beraber maç izliyoruz. Maç izlemeyi çok sevdiğini fark ettik."Baba Muhammed Nouri ise kısa bir açıklama yaparak, "Onunla en iyi şekilde ilgilenmemiz lazım" dedi.