Anasayfa /  Foto Galeri

A Milli Takım'ın Galler maçı 11'i belli oldu... Şenol Güneş'ten iki değişiklik...

Ay-Yıldızlılar, bugün Galler karşısında yeni bir başlangıç hedefliyor. İlk maçta İsviçre karşısında 1-1 berabere kalan Galler için Şenol Güneş 11'de sürpriz iki isme yer verecek. İşte A Milli Takım'ın Galler maçındaki 11'i...

A Milli Takım'ın Galler maçı 11'i belli oldu... Şenol Güneş'ten iki değişiklik... - Sayfa 1

EURO 2020'de bugün heyecan tavan yapacak. A Grubu'nda Roma'daki açılış mücadelesinde İtalya'ya 3-0 yenilen Ay-Yıldızlılar, Azerbaycan'ın ev sahipliği yapacağı Galler ve İsviçre maçları için hedefi 6 puan olarak koydu. Grubu 2. bitirmenin hesaplarını yapan milliler, önce İtalya karşılaşmasının tekrarını izleyip dersini çıkardı, ardından da bugün 19.00'da karşılaşacağı Galler'i A'dan Z'ye analiz etti.

A Milli Takım'ın Galler maçı 11'i belli oldu... Şenol Güneş'ten iki değişiklik... - Sayfa 2

GALLER DEFANSI İÇİN ÖZEL HAZIRLIK YAPTIK

Basın toplantısında Güneş'e eşlik eden takım kaptanı Burak Yılmaz şunları söyledi: "Bize yakışmayan bir başlangıç yaptık. Moralimiz çok bozuktu ama hocamız bizi ayakta tuttu. Hataların farkındayız. Öncelikli hedefimiz Galler. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Beklenen Türkiye'yi göstereceğimize inanıyorum. Şimdiden yarı final ya da çeyrek finali konuşmak erken ama Galler'i yeneceğimizi söyleyebilirim. Bizi çıkaracak formül 6 puan. Onu almak için formüller de hocamızda. Galler 3'lü ya da 4'lü defans oynuyor. İkisi için de hazırlıklarımızı yaptık."

A Milli Takım'ın Galler maçı 11'i belli oldu... Şenol Güneş'ten iki değişiklik... - Sayfa 3

YUSUF YAZICI YERİNE CENGİZ ÜNDER VE MERİH YERİNE KAAN AYHAN HAMLESİ

Şenol Güneş, ilk 11'inde değişikliğe hazırlanıyor. Galler maçında Yusuf Yazıcı yerine Cengiz Ünder sağ kanatta başlayacak. Kenan ise sağdan sola geçecek. Hakan da 10 numaradaki yerinde olacak. StoperdeMerih'in forması Kaan Ayhan'a verilecek.

A Milli Takım'ın Galler maçı 11'i belli oldu... Şenol Güneş'ten iki değişiklik... - Sayfa 4

Uğurcan, Umut Meraş, Çağlar, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Okay, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz, Kenan Karaman, Burak Yılmaz