Anasayfa /  Milli piyango

9 Ekim Milli Piyango sonuçları açıklandı mı?

Milli Piyango çekilişi için nefesler tutuldu. Efsane oyun Milli Piyango bugün çekiliyor. Peki, 9 Ekim Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? 9 Ekim Milli Piyango çekilişi saat kaçta başlayacak? Büyük ikramiye 3 Milyon TL. Şanslı bilet hangisi olacak merak konusu.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2020 13:52

Sisal Şans ile yeni dönemde devam eden Milli Piyango kazandırmaya da devam ediyor. Her ayın 9, 19, 29'unda çekilişi gerçekleşen Milli Piyango oyununda bugün çekiliş günü. Peki, çekiliş saat kaçta başlayacak?

9 EKİM MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango çekilişi saat 15.30'da başlıyor. Millipiyangoonline.com adresinde canlı olarak yayınlanacak çekilişte ikramiye kazanan bilet numaraları belli olacak. Amorti ve büyük ikramiye çekilişi ise saat 17.30'da gerçekleşecek.

ONLİNE MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR? 

 

Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır. Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

Yorumlar