Anasayfa /  Foto Galeri

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme potasına hangi isim gitti?

Televizyonların yakından takip edilen yarışma programı 2020 MasterChef Türkiye’de final turunda belirlenerek ana kadroyu oluşturan 16 yarışmacının 2020 MasterChef şampiyonluğu yolunda kıran kırana mücadelesi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Gülşah'ın elenmesi üzerine kadroya Arem dahil edildi. Peki, 8 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları açıklandı mı?

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme potasına hangi isim gitti? - Sayfa 1

MasterChef Türkiye haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın önceki bölümünde kaptanlık oyunu oynanmış ve haftanın takımları ve kaptanları belirlenmişti. Yeni haftada kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 8 Eylül MasterChef eleme potasında kimler var?  

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme potasına hangi isim gitti? - Sayfa 2

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu 8 Eylül Salı akşamı oynandı. Mavi takım ve kırmızı takım arasında oynanan oyunda yarışmacılar elenmemek için kıyasıya mücadele gösterdi. Şefler yarışmacılardan Ezogelin Çorba, Kuru Fasülye, Tereyağlı Pirinç Pilavı, Etli Pazı Sarma, Terbiyeli Kuzu Kapama, Taze Vişne Kompostosu ve Fırın Sütlaç yapmalarını istediler. MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme potasına hangi isim gitti? - Sayfa 3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Somer Şef yarışmacılardan Ördek Gözleme yapmalarını istedi. Yarışmacıların bireysel olarak mücadele ettiği oyunda finale Berker ve Emir kaldı. Günün sonunda şeflerin kararıyla bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Berker oldu.

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te eleme potasına hangi isim gitti? - Sayfa 4

8 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Berker'den ilk eleme adayını belirlemesini istediler. Berker eleme potasına Duygu'yu gönderdi. Daha sonra mavi takım yarışmacıları 2. eleme adayını belirlemek üzere oylamaya gitti. Oylama sonucunda en çok oyu alan Furkan ikinci eleme adayı oldu ve eleme potasına gönderildi.