Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

7 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

7 Mayıs 2019 Salı Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 7 Mayıs 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 00:01

7 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

6 Mayıs 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 7 Mayıs 2019 Salı Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 7 Mayıs 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

7 Mayıs 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle zor iletişim kurarsınız. Can sıkıcı detaylarla uğraşmak canınızı sıkabilir, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Arabanızın arızalanması veya uçağın rötar yapmasına canınızı sıkmayın. Hepsi zaman içinde çözümlenir. İş hayatınızda kişisel kararınızı üst makama onaylatmak için, gecikmeler yaşayabilirsiniz.

7 Mayıs 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün kısa yolculuklarda yaşayacağınız gecikmelere hazırlıklı olun. Ortak havuzdan yaptığınız zorunlu harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan coşkuyla atılımlar yapmak isterken diğer taraftan prosedürlerin çizdiği sınırlar ilerlemenizi zorlaştırır. Bugün Kova burcuna geçen Ay duygusal açıdan size analitik çözümler sunar.

7 Mayıs 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Herkese laf anlatmaktan kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sonunda da karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünüp, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu fikirlerden zihninizi arındırıp, bildiğiniz doğru yolda ilerlemeye devam edin. Arkadaşlarınızla dinamik aktivitelere katılıp kafanızı dağıtmakta yarar var.



7 Mayıs 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Üzerinizde sebebine parmak basamadığınız bir yorgunluk hissedebilirsiniz. Hayatın koşturmacası arasında sakin ve dengeli bir ortam bulmak zor. Günlük işlerde aksi giden olaylar ancak sakinlikle çözülebilir. Diğer yandan iş hayatınızda beklenmedik canlı gelişmelere hazır olun.



7 Mayıs 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

21 Mayıs’a kadar Boğa burcuna geçecek olan Merkür iş hayatınızda başarılara imza atmanıza yardım edecek. Dik kafalı ve inatçı tavırlardan kaçınırsanız, umduğunuzdan daha önce kariyerinizde yükselme şansı elde edebilirsiniz. Birden çok davete katılmak, yöneticilerle bir araya gelmek bu dönemin ana konuları arasında yer alacaktır.



7 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor. Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenle iş hayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin.Ortak paylaşımlarınızda can sıkıcı detaylarla uğraşabilirsiniz.

7 Mayıs 2019 Salı Burcu Günlük Burç Yorumları 

Siz ne kadar dengeli ilişkiler kurmak isteseniz de karşınızdakilerin soğuk, baskıcı, neşesiz tavırlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Siz yine de her şeye rağmen pozitif bakış açınızı koruyun. Samimi arkadaşlarınızla vakit geçirerek üzerinizdeki gerginliği atın. Parlak fikirleri değerlendirin.

7 Mayıs 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş yaşamınızın akışını değiştirecek önemli bir toplantıya katılabilirsiniz. Diğer yandan adı bilinen güçlü bir kurumsal yapıyla aranızda sinerji oluşur. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli bir karar alma zamanı. Ev almak, yatırım yapmak gibi temel konular zihninizi kurcalar.



7 Mayıs 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının. Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar. Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür.

7 Mayıs 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Atılımlarınız ve özel hayatınızdaki dinamik ilişkiler bugün durgun bir yapıya bürünse de bunun geçici olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışın. Ev ortamınızda aşırı eleştirel bir tavır takınabilirsiniz. Olayları biraz akışına bırakın, her şeye kulak asmayın.

7 Mayıs 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Kardeş ve yakın akrabalarla ortak yürüttüğünüz bir konuda üstlendiğiniz zorlu bir görev bugün sizi terletebilir. Resmi evrakları toparlamakta aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Dar kafalı zihniyetleri çizdiği sınırı kaldırmak ancak sizin cesaretli kararlarınız sayesinde mümkün olur. Pes etmek yok!

7 Mayıs 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Sizin naif ruhunuzu zorlayan bir gün. İlişkilerdeki katı, baskıcı ve aşırı realist tavırlar sizi yorar. Beklediğiniz parada gecikmeler yaşayabilirsiniz. En iyisi bugün olaylar arasında saklı kalan espri ve neşeyi sezgilerinizin gücüyle yakalayın. Masaj, pilates, yoga size iyi gelir. Her türlü estetik müdahaleden kaçının.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



6 Mayıs – 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar