Anasayfa /  Foto Galeri

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlanıyor! İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili mesajlar ve sözler!

Bugün İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 98. yılı! 6 Ekim 1923 tarihinde İstanbul işgalden kurtuldu ve her yıl bu tarih kutlanmaya başlandı. Vatandaşlar 6 Ekim İstanbul'un kurutuluşu ile ilgili anlamlı ve resimli mesajları arıyorlar. İşte 6 Ekim resimli ve anlamlı İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve sözleri...

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlanıyor! İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili mesajlar ve sözler! - Sayfa 1

İstanbul'un Kurtuluşu'nun 98.yıl dönümü geldi. Lozan Barış Antlaşmasının imzalanmasından sonra 6 Ekim 1923’te kesin olarak İstanbul'un Kurtuluşu ilan edildi. Sosyal medyada İstanbul'un Kurtuluşu ile ilgili paylaşım yapacak olan mesajlar ve sözleri araştırılıyorlar. İşte 6 Ekim resimli İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve sözleri...

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlanıyor! İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili mesajlar ve sözler! - Sayfa 2

İstanbul’un Kurtuluşu’nun 98. yılında muazzam şehri bizlere kazandıran tüm atalarımıza binlerce kez rahmet diliyorum. Büyük kurtuluş kutlu olsun!

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlanıyor! İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili mesajlar ve sözler! - Sayfa 3

Peygamberin muştusuna nail olmak için feth olunan şehri yine o fethi yapanların torunları işgalden kurtardı. İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlanıyor! İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili mesajlar ve sözler! - Sayfa 4

Dünyaya son kez bakacaksın deseler, bu bakışı İstanbul’un Çamlıca’sından isterim. (Lamartine) Son nefeste bile gözlerin güzelliğini aradığı şehir olan İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.