Anasayfa /  Foto Galeri

58 il için flaş karar! Kısıtlamalar geri geldi... İşte yeni koronavirüs kararları

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısı sonrası yeni salgın önlemlerini açıkladı: “Çok yüksek riskli kırmızı iller nüfusun yüzde 80’ini temsil eden 58 şehre ulaştı. Ramazan ayı ile ilgili tedbirler geldi mi, risk haritası değişti mi soruları Kabine Toplantısı sonrası yanıt buldu. Güncel risk haritası yayınlandı. İşte detaylar...

58 il için flaş karar! Kısıtlamalar geri geldi... İşte yeni koronavirüs kararları - Sayfa 1

Tüm Türkiye'de gözler Ankara'daki kritik Kabine Toplantısı sonrası koronavirüs ile mücadelede alınacak yeni tedbirlerdeydi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

58 il için flaş karar! Kısıtlamalar geri geldi... İşte yeni koronavirüs kararları - Sayfa 2

Salgın hepimizin hayatında çeşitli zorluklara yol açmıştır. Salgının olumsuz etkilerini en alt seviyede tutmak için çalışmaya devam ettik. Sağlık alanı kadar bir diğer başarımız üretim ve ihracat tarafını sıkı tutmak olduğuna inanıyoruz. Fabrikada çarklar hiç durmadı. Salgınla mücadelede en önemli araçlardan biri olan aşılama çalışmalarında oldukça ileri bir seviyedeyiz

58 il için flaş karar! Kısıtlamalar geri geldi... İşte yeni koronavirüs kararları - Sayfa 3

İşleri azalan esnafın, turizm sekterümüzün durumlarını yakından takip ediyoruz. Devletimizin tüm imkanlarını sıkıntıya düşen kesimleri için sonuna kadar zorluyoruz. Normalleşme adımlarını atarak, kısıtlamadan bunalan milletimize nefes aldırmaya çalışıyoruz. Tedbirleri en akılcı ve makul seviyede uygulayan ülkeler arasındayız.

58 il için flaş karar! Kısıtlamalar geri geldi... İşte yeni koronavirüs kararları - Sayfa 4

Salgının tedbirleri uygulamada herkesin polisi kendi vicdanı olmak zorundadır. Vatandaşlarımızdan bir kez daha temizlik maske mesafe kurallarına uymalarını istiyoruz.