Anasayfa /  Foto Galeri

500 bin ücretsiz tablet ne zaman, kimlere verilecek? MEB'in ücretsiz tablet başvuru formu!

Dün kabine toplantısında Erdoğan müjdeyi vermişti. Uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim hakkında son dakika açıklamaları yapan MEB Ziya Selçuk, ücretsiz tablet dağıtımıyla ilgili detayları anlattı. 500 bin tablet başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak araştıran öğrenciler, kimlere ücretsiz tablet verileceğini araştırıyor. İşte ücretsiz tablet hakkında detaylar...

500 bin ücretsiz tablet ne zaman, kimlere verilecek? MEB'in ücretsiz tablet başvuru formu! - Sayfa 1

Ücretsiz tablet kimlere verilecek, dağıtılacak? MEB bedava tablet ve bilgisayar başvurusu nereden, nasıl yapılır? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklamasının ardından bedava bilgisayar ve tablet başvurularının nasıl ve nereden yapılacağı gündemin ilk sırasına yerleşti. Erdoğan yaklaşık 500 bin öğrenciye uzaktan eğitim sürecinde bedava bilgisayar ve tablet imkanı sağlanacağını açıkladı. İşte, Ücretsiz tablet kimlere verilecek, dağıtılacak? MEB bedava tablet ve bilgisayar başvurusu nereden, nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

500 bin ücretsiz tablet ne zaman, kimlere verilecek? MEB'in ücretsiz tablet başvuru formu! - Sayfa 2

ÜCRETSİZ TABLET DAĞITIMI KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Haberimiz aracılığıyla 2020 uzaktan eğitim bedava bilgisayar, tablet ve kampanyası başvuru ekranı, şartları hakkında bilgi edinebilir; kimlerin başvuru yapabileceğini ve diğer tüm detayları öğrenebilirsiniz.

500 bin ücretsiz tablet ne zaman, kimlere verilecek? MEB'in ücretsiz tablet başvuru formu! - Sayfa 3

TABLET KAMPANYALARI

Bakan Ziya Selçuk, tablet kampanyaları hakkında şunları söyledi:

Türk milletinin genel bir kültürel kodu var. Herhangi bir afet, deprem sel olduğunda ya da bir ihtiyaç olduğunda hemen organize oluyorlar. Bu bizim çok güzel bir hasretimiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmakta vazifemiz. Bir yandan da ulaşamadığımız çeşitli nedenlerden dolayı durumlar oluyor. Biz bunu takdir ile izliyoruz. Ama asıl olan vazife MEB'in. Çok sayıda okul yapan, bağış yapan hayırseverimiz var. Bu bizim zaman geleneğin içerisinde sürdürdüğümüz bir şey. Şimdi de çeşitli belediyelerimiz, Konya Belediyesi 10 bin tabletten bahsetti. Bir çok kuruluş ve Kızılay'ın bir çalışması olacak.

500 bin ücretsiz tablet ne zaman, kimlere verilecek? MEB'in ücretsiz tablet başvuru formu! - Sayfa 4

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEDAVA TABLET AÇIKLAMASI Eğitimde daha önce okul öncesi ve 1. sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı bir şekilde başlatmıştık. Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2.3.4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar neticesinde başlatıyoruz. Bunlara ilave olarak ortaokul 8. lise 12. sınıflarda belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek. Uygun bulunan köy okullarında da yüz yüze eğitimde herhangi bir engel görülmemiştir. Önümüzdeki haftadan itibaren bu tabletleri MEB olarak dağıtmaya başlatıyoruz.