Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

4N1K İlk Aşk 11.Bölüm Fragmanı izle 4N1K İlk Aşk Son Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2018 03:10

4N1K İlk Aşk 11.Bölüm Fragmanı izle 4N1K İlk Aşk Son Bölüm İzle

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı 4N1K İlk Aşk bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Yaprak’ın yalan aşk itirafı Ali’nin canını fena yakar. Eve gitmek istemeyen Ali, Ela öğretmenine gider. Uzaktan sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Ela, Ali’yi teselli eder. Ancak bu durumu Jülide’nin hiç hoşuna gitmez ve soluğu Ela’nın evinde alır. Barış, bu oyuna devan edeceklerse Yaprak’tan adam gibi oynamasını ister ve onu uyarır; “Dikkat et gerçeğe dönümesin aşkımız” der. Onların konuşmalarına ise Tuna kulak misafiri olur.

Okul gündemine Yaprak- Barış aşkı bomba gibi düşer. Babasını affetmeyen Ece çetenin operasyonu ile geceyi Melike’nin evinde saklanarak geçirir. Gökhan’ın Merve kıskançlığı bu kez başını büyük derde sokar. Barış’ın Yaprak’ı takip eden çete Ali ile ilgili gerçeği öğrenir. Jülide ise Yaprak’ı Ali ile ilgili konuşmak için çağırır.

4N1K İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE


Yorumlar