Anasayfa /  Foto Galeri

40 yaş üstü kadınlar için altın tüyolar ! 10 kilo birden...

Kadınlar, orta yaşlarına yaklaştıkları anda kilo vermek için olan ümitlerini yitiriyor ve oldukları kiloyu kabul ederek hayatlarına devam ediyor. İşte 40 yaş üstü kadınlar için 10 kilo verme tüyosu!

40 yaş üstü kadınlar için altın tüyolar ! 10 kilo birden... - Sayfa 1

Yeşil çaydan şaşmayın

Yeşil çayın zayıflama üzerindeki en önemli etkisi, metabolizmayı hızlandırıcı etkisidir. Burada kafein ve kateşinler devreye giriyor. Kuvvetli antioksidan olan bu maddeler diğer yandan metabolizmayı hızlandırarak vücut ısısını artırıyor. Yeşil çay içerek metabolizmanın ciddi bir biçimde hızlandırılabileceği ve kalori yakılabileceğini gösteren çok sayıda araştırmalar var. 

40 yaş üstü kadınlar için altın tüyolar ! 10 kilo birden... - Sayfa 2

Suyu atlamayın

Metabolizmanın hızını arttırıyor. Tokluk hissi oluşmasını sağlıyor. Özellikle öğünlerden önce içilen 1-2 bardak su, daha çabuk doyulmasına ve iştahın baskılanmasına yardımcı oluyor. Kas kaybını ve kilo kayıplarına bağlı sarkmaları önlemede yardımcı görev görüyor. Vücuttaki ödemin atılmasını sağlıyor. Cildin kurumasına engel oluyor. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını, metabolik atıkların dışarı atılmasını sağlıyor. Beyin fonksiyonlarının çalışmasına yardımcı oluyor.

40 yaş üstü kadınlar için altın tüyolar ! 10 kilo birden... - Sayfa 3

Keten tohumuna güvenin

Keten tohumu içerisinde bol miktarda omega 3 yağ asitleri barındırmaktadır. Omega 3 yağ asitleri yağ yakmaya yardımcı olur. Dolayısıyla keten tohumu tüketerek kilo verme sürecini hızlandırabilirsiniz. Keten tohumu aynı zamanda bölgesel yağlanmanında önüne geçer. Göbek bölgesindeki yağların, basen bölgesindeki yağların kısa süre içerisinde yakılmasına yardımcı olur. Keten tohumundan her gün yemek ayrıca kolesterol seviyenize yardımcı olabilir .

40 yaş üstü kadınlar için altın tüyolar ! 10 kilo birden... - Sayfa 4

Ellerinizi meşgul tutun

Ellerinizi örgü, origami, dantel ya da farklı el işleriyle meşgul tutarak şekerli ve yağlı atıştırmalıklar kaçınabilirsiniz. Yapılan araştırmalarda stres çarkıyla oynayanların 800'den fazla kalori yakabildiği tesğit edildi.