Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

4 yaşındaki Miraç Çiçek'in kaybolmasının ardından 6 kişi gözaltıında

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde tam 6 gündür kayıp olan minik Miraç Çiçek hala bulunamadı. Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen minik Miraç'ın henüz bir izine rastlanmadı. Jandarma ekipleri çocuğu görenler ile tek tek görüştü. Öte yandan, Miraç Çiçek'in kaybolmasıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2020 15:00

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde tam 6 gündür kayıp olan minik Miraç Çiçek hala bulunamadı. Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen minik Miraç'ın henüz bir izine rastlanmadı. Jandarma ekipleri çocuğu görenler ile tek tek görüştü. Öte yandan, Miraç Çiçek'in kaybolmasıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

Miraç Çiçek'in kayboluşunun 6. gününde arama ve kurtarma çalışmaları ekipler tarafından sürmeye devam ederken flaş bir haber geldi. Jandarma ekipleri mahallede yürüttükleri çalışma sonrası 6 kişiyi gözaltına aldı ve konuyla alakalı geniş çaplı araştırma yapmaya başladı.

ARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri ile güvenlik korucuları sevk edildi. Mahalledeki ev ve ahırlarda arama yapan ekipler, sonuç alamayınca çalışmalarını dağlık alan ile Dicle Nehri kıyısına yönlendirdi. İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK), UMKE, AFAD ekipleri ve güvenlik korucuları ile mahalleli, Miraç'ı kayboluşunun 6'ncı gününde, iz takip köpekleri ve havadan aramaya devam ediyor.

SON GÖRENLERİN BİLGİLERİNE BAŞVURULUYOR

Şu ana kadar izine rastlanmayan Miraç'ın kayboluşuyla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, çocuğu kaybolduğu gün görenlerin bilgisine başvurdu. Mahallede yürütülen çalışmada, Miraç'ı görenler ile tek tek görüşüldü.

6 KİŞİ GÖZALTINDA

TRT Haber'in haberine göre, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında küçük çocuğun kaybolması ile ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

Yorumlar