Anasayfa /  Foto Galeri

4 Aralık Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel gram,çeyrek ve tam altın fiyatları

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. 4 Aralık Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 4 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

4 Aralık Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel gram,çeyrek ve tam altın fiyatları - Sayfa 1

Sabah saatleriyle birlikte altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki yükselişle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.840 dolardan işleme alınıyor. Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir grafikle düşüş içerisinde kapatan çeyrek altın güne 765 liradan başladı Peki, dün yükseliş seyri gösteren altın fiyatlarında son durum ne olur? İşte altın piyasasında son veriler…

4 Aralık Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel gram,çeyrek ve tam altın fiyatları - Sayfa 2

4 ARALIK CUMA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

4 Aralık Perşembe 2020 günü altının gramı 466,15 liradan işleme alınıyor. Gram altında şu an itibarıyla yükseliş yaşanıyor.

4 Aralık Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel gram,çeyrek ve tam altın fiyatları - Sayfa 3

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı bugün 756,00 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 765,20 lirada konumlanmış durumda. 

4 Aralık Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel gram,çeyrek ve tam altın fiyatları - Sayfa 4

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.023,60 satış fiyatı ise 3.050,90 TL.