Anasayfa /  Foto Galeri

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü! Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale

Alfa Romeo, stil ve sürüş deneyimi açısından şimdiki ve gelecekteki yeteneklerinin gerçek bir “manifestosu” olan “fuoriserie” (sınırlı üretim) 33 Stradale'nin yeniden doğuşunu özel bir etkinlik ile kutladı. Benzersiz bir zanaatkarlık süreciyle, özel seri olarak ve yalnızca 33 adet üretilen yeni "iki koltuklu" coupé, İtalyan sportmenliğinin sembolü olarak markanın mirasını ve geleceğini birleştiriyor.

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü! Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale - Sayfa 1

Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü

Alfa Romeo, stil ve sürüş deneyimi açısından şimdiki ve gelecekteki yeteneklerinin gerçek bir “manifestosu” olan “fuoriserie” (sınırlı üretim) 33 Stradale'nin yeniden doğuşunu özel bir etkinlik ile kutladı.

Benzersiz bir zanaatkarlık süreciyle, özel seri olarak ve yalnızca 33 adet üretilen yeni "iki koltuklu" coupé, İtalyan sportmenliğinin sembolü olarak markanın mirasını ve geleceğini birleştiriyor.

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü! Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale - Sayfa 2

Birçok kişi tarafından şimdiye kadarki en güzel otomobiller arasında sayılan 1967'de piyasaya sürülen 33 Stradale, bugün, aynı cesaret ve vizyonla, Alfa Romeo ekibi tarafından yeniden tasarlandı ve geliştirildi.

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü! Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale - Sayfa 3

Markaya inanan hayran kitlesine en heyecan verici sürüş deneyimini ve bir ikonun ölümsüz cazibesini sunmayı amaçlayan yeni 33 Stradale, tıpkı Rönesans zanaatkar butikleri ve 1960'lardaki atölyelerde olduğu gibi, markanın tasarımcılarının, mühendislerinin ve tarihçilerinin önce potansiyel alıcıları dinlediği, ardından otomobili birlikte ürettiği,

Alfa Romeo “Bottega”da yaratıldı.

33 Stradale Efsanesi Geri Döndü! Alfa Romeo’dan Yeni Özel Seri: 33 Stradale - Sayfa 4

Markanın geçmişine saygı niteliğindeki 33 projesinde müşteriler, projenin başından itibaren üretim sürecine dahil oldu. Müşterilerle ilk toplantılar 2022 Monza Grand Prix'sinde gerçekleşirken, 33 aracın tamamı birkaç hafta içinde satıldı.