Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar etti ? Mesut Yılmaz'ın oğlu

Mesut Yılmaz cephesinden gelen haber başta siyaset camiası olamak üzere herkesi şoke etti.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2017 12:14

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı olan Mesut Yılmaz'ın 1979 doğumlu büyük oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Bu haber büyük bir şok etkisi yarattı. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın cansız bedeni, Beykoz'da evindeki yatağında bulundu. Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği ortaya çıktı.







Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Olay yerine savcının gelmesi bekleniyor. Henüz çok genç olan Yavuz Yılmaz'ın ölümü başta siyaset camiası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Peki Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Bu zaman kadar neler yapıyordu? Aslında cemiyetten çok uzak olmak Yavuz Yılmaz bir iş adamıydı. 

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın büyük oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın annesi Berna Yılmazdır. Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın, Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulunduğu iddia edildi. Olay yerine giden polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. İlk belirlemelere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın evinde intihar ettiği belirtiliyor. Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölüm haberini yurtdışında öğrendiği belirtildi.

BÜYÜK AŞK YAŞADILAR; Bursalı spor spikeri Neşe Sapmaz ile büyük bir aşk yaşamıştı. 3 yıl süren flörtleri boyunca herkes onlardan evlilik haberi bekliyordu. Nitekim Yavuz Yılmaz, Neşe Sapmaz'a evlilik teklifi etmişti. Neşe Sapmaz ise teklifi kabul etmişti. Ancak kimse ne olduğunu anlayamadı ve Neşe Sapmaz Yavuz Yılmaz çifti yollarını ayırdı. Kanal 24'te de spikerlik yapan Neşe Sapmaz'ın adı Kıvanç Tatlıtuğ ile de anılmıştı.



KANLAR İÇİNDE BULUNDU İDDİADI; Sözcü'nün haberine göre Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Yavuz Yılmaz, evde tek kalıyordu. Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı. Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonlada ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler, Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

İNTİHAR İDDİASI; İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olay yerine sevk edildi. Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü dile getirildi.

Mesut Yılmaz cephesinden gelen haber başta siyaset camiası olamak üzere herkesi şoke etti. Eski Başbakan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı olan Mesut Yılmaz'ın 1979 doğumlu büyük oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Bu haber büyük bir şok etkisi yarattı. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın cansız bedeni, Beykoz'da evindeki yatağında bulundu. Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Olay yerine savcının gelmesi bekleniyor. Henüz çok genç olan Yavuz Yılmaz'ın ölümü başta siyaset camiası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Peki Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Bu zaman kadar neler yapıyordu? Aslında cemiyetten çok uzak olmak Yavuz Yılmaz bir iş adamıydı. 


Yorumlar