Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Görünmez Kaza: İki Kişi Yaşamını Yitirdi

İzmit'te, yolda sehir halinde giderken aniden kontrolden çıkan hafif ticari araç, ilk önce durakta otobüs bekleyen gence, daha sonra ise beton elektrik direğine çarptı. Kazada, kimlikleri henüz belirlenemeyen yaya ile beton direğin üzerine devrildi sürücü ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Abone ol
Abone ol 04 Eylül 2018 16:38

Kaza, öğle saatlerinde, İzmit Gündoğdu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden aniden çıkan 41 RH 707 plakalı hafif ticari arac, durakta otobüs bekleyen yayaya çarptı. 

Araç, önünde sürüklediği gençle birlikte yol kenarında olan beton elektrik direğine çarparak ancak durabildi. Kazada, beton elektrik direği hafif ticari aracın üzerine devrildi. 

Yaya, beton elektrik direği ile araç arasında, sürücü ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibin yapmış olduğu tüm kontrolde, sürücü ve gencin yaşamını yitirdiğini söyledi.

İtfaiye ekipleri, cesetleri sıkıştıkları yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Yaşamını yitiren iki kişinin kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

İBRE 120 KİLOMETREDE TAKILI KALMIŞ

İzmit'te, hafif ticari arac yol kenarında otobüs bekleyen gence çarptı hemen peşinden ise elektrik direğine çarpması sonucunda meydana gelen kazada yaşamını yitiren 2 kişinin kimlikleri belli oldu. 

İtfaiye ekipleri 2 saat süren çalışması sonucunda üzerine direk devrilen araçtan gencin ve sürücünün cesetleri çıkarıldı. Hafif ticari aracın sürücüsünün Ali İhsan Gün (52), yol kenarında otobüs bekleyen gencin ise Mustafa Onur Efe (27) olduğu belirlendi. 

Cenazeler, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kaza yapan hafif ticari aracın hız ibresinin 120 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Beton elektrik direği ise vinçle aracın üzerinden kaldırıldı.


Yorumlar