Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Eşinin sevgilisini gardıropta yakalandı! Sevgilisini öldürdü ama eşini affetti! Çünkü..!

Tekirdağ’da Tayfun V. (35) işten erken çıkıp eve geldi. 8 yıllık eşi Kader’in ‘Git çiğ köfte al’ demesinden şüphelendi. 7 yaşındaki oğlunun dolabını açınca şok oldu. Dolapta saklanan Serkan Sevim’i (31) bıçaklayarak öldürdü ama eşini affetti!

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2017 07:34

'ÇİĞ KÖFTE AL' DEDİ

Tekirdağ’da Kader V. (30) ile evli olan fabrika işçisi Tayfun V. (35) önceki gece işten erken çıktı. Eve gitti. Kapıyı anahtarla açamadı. İçeriden yabancı birinin sesi geliyordu. Bir süre sonra kapıyı açan ikinci çocuğuna 4 aylık hamile eşi Kader V. telaşlıydı. Kocasına çiğ köfte almasını söyledi. Tayfun V. eşinin peşinde dolaşmasından da şüphelenip evi aradı. 7 yaşındaki çocuğunun uyuduğu odada gardıroba gizlenmiş Serkan Sevim’i (31) buldu.

Mutfaktan aldığı bıçakla kaçmaya çalışan Serkan Sevim’i öldürdü. Hamile eşini hafif yaraladı. Polisi arayıp kendini ihbar etti. Yakalanan Tayfun V. eşini hamile olduğu için öldürmediğini söyledi. “4 ay önce eşimin telefonuna gelen ‘Senden vazgeçemem’ mesajını görmüştüm. Boşanacaktım. Çocuk var diye barışmıştım” dedi.

ALKIŞLADILAR

Yakınlarından 70 kişi, Tayfun V.’yi alkışla uğurlarken “Biz arkandayız. Hiç merak etme” dedi.


Yorumlar