Anasayfa /  Medya

3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

3 Adam adlı şov programının bu haftaki konukları belli oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen 3 Adam'a bu hafta Buray, Tuğba Yurt, Ersin Korkut ve Büşra Pekin'in katılacağı yeni bölümü bu akşam TV8'de...

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2017 16:46

Televizyon ekranlarının en farklı formattaki şovu 3 adam, 3 Adam Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. eser yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'a bu hafta Buray, Tuğba Yurt, Kolonya Cumhuriyeti filmi oyuncuları; ersin korkut ve Büşra Pekin konuk oluyor.

Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 19 Nisan 2017 Çarşamba günü 25.bölümüyle 23.15'de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eğlenceli sohbetleri ve birbirinden ünlü konuklarıyla yeni sezon bomba gibi bölümleriyle TV8'de!

3 Adam'ın kendi hazırladığı skeçler ise izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Skeçlerde oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

3 Adam muhteşem konu ve konuklarıyla bu akşam 23:15'da TV8'de...


Yorumlar