Anasayfa /  Foto Galeri

29 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı! Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor All-Star...

29 Mart reyting sonuçları açıklandı. 29 Mart Salı akşamı televizyonlarda Baba, Üç Kız Kardeş, Destan, Survivor All Star, Çok Güzel Hareketler 2, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izleyiciyle buluştu. TİAK, reyting sonuçlarını Total, AB ve 20+ABC olarak açıklıyor. İşte 29 Mart reyting sonuçlarında en çok izlenen yapımlar…

29 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı! Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor All-Star... - Sayfa 1

29 Mart 2022'nin reyting sonuçları Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey, Baba, Survivor All Star ve Destan'ı hüsrana uğrattı.

29 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı! Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor All-Star... - Sayfa 2

Efe, Çolpan’a verdiği sözü tutmuş Azra’nın işine dönmesine yardım etmiştir. Şimdi ise Efe’ye verdiği sözü tutma sırası Çolpan’dadır. Efe’nin sıra dışı isteği ise Cevher Hukuk’taki tüm dengeleri değiştirecektir. Birbirlerine aşklarını itiraf ettikten kısa bir süre sonra Erman ve Çolpan’a yakalanan Bora ve Sanem’in durumu ise iyice karışır. Bora’nın DNA sonucunu görmesini engellemeye çalışan Erman ve Çolpan’a sürpriz bir yardım geldiği Evlilik Hakkında Her Şey reytinglerde ilk 10'a giremedi.

29 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı! Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor All-Star... - Sayfa 3

Akkız anasını bulmak için çıktığı yolculukta hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşır. Batuga’da babasına gerçekleri anlattığında hiç beklemediği bir tepki görür. Taizu ve Vargı, ölümden kurtulmak için kaçarlar ama Batuga ile arkadaşları buna hazırdır, çok önceden tüm yolları kestiği Destan reytinglerde geriledi.

29 Mart 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı! Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor All-Star... - Sayfa 4

Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi sonrasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise eleme potasına giren yarışmacı belirlendi. Sevilen program reyting yarışında umduğunu bulamadı.