Anasayfa /  Foto Galeri

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

2019 yılı yaklaşıyor diye yazıp çizerken ilk ayını geride bırakıyoruz bile. Gökyüzü hareketliliği ve hayatlarımızdaki dönüm noktaları açısından kritik bir ayı bu hafta tamamlıyoruz. Yaz geldiğinde, hayatlarımızın geldiği yeni şeklin tohumlarının ekildiği dönemi hatırlamak istediğimizde Ocak 2019 tarihi ile karşılaşabiliriz. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… Şubat 2019’a baktığımızda yine hareketli bir aya başlayacağımızı söyleyebiliriz. Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Şiron (Chiron) burç değiştirecek ve tabii bir adet Yeni Ay, bir adet de Dolunay yaşayacağız. Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ile ikili ilişkilerimizdeki hayalperest tutumumuzdan uzaklaşıp daha ayakları yere basan ilişkiler yaşamak isteyebiliriz. 5 Şubat’ta yaşayacağımız Yeni Ay ile hayatlarımızda yaratıcılığa ve yeniliğe çok önem vereceğiz. 10 Şubat’ta Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile aklımız yerine hislerimize önem vermeye başlayabiliriz. Bu ayın en kritik günlerinden biri 19 Şubat olacak; Güneş Balık burcuna geçer geçmez, Ay ile karşı karşıya gelerek Dolunay meydana getirecek ve Şiron (Chiron) aynı gün Koç burcuna geçecek. Hayatımızda mantığımız için mükemmeli ararken, duygularımızdan olduğumuzu anlayabilir belki de büyük bir değişimin başlangıcını yaşayabiliriz.

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Yükselen Koç: Sevgili Koçlar, Şubat ayı sizin için önemli bir dönemin başlangıcı olacak. Astrolojide, kişisel doğum haritalarımızda şifalanmamız gereken yeri anlatan Şiron, Koç burcuna geçecek. Şiron Koç burcunda iken size de belki de yeniden doğma, kendinizi, kimliğinizi yeniden tanımlama ve anlama fırsatı verecek. Bireysellikten çıkıp, etrafınızdakilere destek oldukça kendinizle daha barışık olacağınızı anlamanıza yardım edecek. 2027’ye kadar da sizin burcunuzda kalacak. İçinizde her zaman var olan savaşçı ruhunuzla bir kere daha tanışma vakti geliyor… Geçen hafta yaşanan tutulma ile birlikte, iş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz ile ilgili konularda kritik farkındalıklar yaşamış olabilirsiniz. Aslında uzun bir süredir İş hayatınızın gidişatı ile ilgili kafanız karışık, yukarıda belirttiğim gibi, savaşçı ruhunuzu ortaya koyup, ilerleme zamanı…İyi haber, Mars hala burcunuzda ve hayat enerjinizin yukarılarda seyretmesine büyük destek veriyor.

28 Ocak-3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Yükselen Boğa: Sevgili Boğalar, şubat ayının ortasında Mars burcunuza geçecek ve size yapmak istedikleriniz için hayat enerjisi verecek. Özellikle para kazanmak veya finansal durumunuzu iyileştirmek için ek iş imkanlarını araştırmaya başlayabilirsiniz. Geçen hafta yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay’ın etkileri sizi iş hayatınız, yuvanız ve eviniz ile ilgili konularda etkilemeye devam edecektir. İş hayatınızda yaratıcılığınız ve yeni fırsatlar oluşturmanızla göz doldurabilirsiniz. Ailenizden alacağınız maddi destek, kredi, vergi gibi ödemeler konusunda şans yanınızda olmaya devam ediyor. Bereketli bir dönemdesiniz. Yatırımlarınıza biraz daha ağırlık vererek bu süreci lehinize kullanabilirsiniz.