Anasayfa /  Eğitim

24 Kasım Öğretmenler günü hediye fikirleri! Öğretmenime ne hediye alabilirim?

24 Kasım Öğretmenler günü hediye fikirleri! Öğretmenime ne hediye alabilirim?

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2016 05:14

En güzel öğretmenler günü hediyelerini sizler için derledik. Binlerce öğrencinin aklında öğretmenime ne alabilirim sorusu var. 24 Kasım öğretmenler gününde alınabilecek hediyeler için fikirler haberimizde. Öğrenciler için büyük anlam ifade eden eğitimciler hatırlanmanın mutluluğunu yaşayacak. İşte en anlamlı 24 Kasım hediyeleri...

ogretmenler-gunuBaşöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere hediye ettiği 24 Kasım günü geldi çattı. Öğrenciler öğretmenlerini onurlandırmak için 24 Kasım mesajlarını ve sözlerini merak ediyor. Aynı zamanda kendilerini eğitenler için öğretmenler günü hediye fikirleri almak istiyorlar. Haberimizden armağan edebileceğiniz çeşitli ürünleri bulabilirsiniz. Öğretmenlere ne alınır? İşte öğretmenler gününde alınabilecek tüm hediye çeşitleri...

ERKEK ÖĞRETMENE NE HEDİYE ALINIR?

24 Kasım Öğretmenler Günü hediye çeşitleri olarak en kullanışlı mesleki hediyeler aslında bellidir. Erkek öğretmenlere hediyeler; kalem, ajanda, dosya, kilitli defter. Erkek öğretmenelere hediye alırken kişisel olmasını isteyen öğrenciler ise; kravat, kemer, gömlek, ceket, ayakkabı, saat, gözlük, kupa gibi giysi/aksesuar çeşitlerinden birini seçebilir. Bütçesi uygun olan öğrenciler öğretmenlere elektronik hediyeler de alabilir. Bunların başında tablet bilgisayar ve mobil navigasyon geliyor.

KADIN ÖĞRETMENLERE NE HEDİYE ALINIR?

24 Kasım Öğretmenler günü hediyesi olarak kadın öğretmenlere hediye seçmek çok daha karmaşık gibi görülebilir ancak durum o kadar da korkutucu değil... Kadın öğretmenlere hediye olarak; kalem, ajanda, dosya, kilitli defterin yası sıra kişisel hediyeler daha ağırlıklı alınıyor. Kadın öğretmenlere hediye çeşitleri; gömlek, ceket, ayakkabı, kemer, saat, gözlük, kupa olabileceği gibi aynı zamanda makyaj malzemeleri ve ev aksesuarları da öğrenciler tarafından alınabiliyor.

EN GÜZEL HEDİYE FİKİRLERİ

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm öğretmenler gününde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir öğretmenler günü hediyesi düşünülemez:) Üzerine Öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatırltabilecek en ideal Öğretmenler günü hediyesi cüzdan

erkege-cuzdan-ve-kemer-hediye-seti

Taşınabilir USB Bellek: Teknoloji çağında olduğumuza göre, öğretmenler günü için en güzel hediye alternatiflerinden bir diğeri de Taşınabilir Flash USB Bellek. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi olan modellerden bütçenize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü. Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi öğretmenler günü hediyelerinden biri!

Çikolata: Çikolatasız bir hayat düşünülebilir mi? Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir O'na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi hazırlatabilirsiniz

Kupa Bardak: Hediye edebileceğiniz bir özel baskılı kupa bardak ile yine günlük kullanılan eşyalardan birini öğretmeninize hediye etmiş olursunuz.

klasik-ogretmen-sozleri-kupa-bardak

Baskılı Yastık: Bir dekor eşyası olarak üzerine istediğiniz bir fotoğrafı baskı yaptırarak küçük bir yastık hediyesi verebilirsiniz. Sert olmayan kaliteli kumaşa sahip bir yastık, hediye alternatifleriniz arasında olabilir.

Fotoğraf Çerçevesi: Öğretmeninizin hatıralarında çektiği fotoğrafları koyabileceği bir fotoğraf çerçevesi hediye edebilirsiniz. Düz sade bir çerçeve yerine farklı şekilde tasarlanmış bir fotoğraf çerçevesi de bulabilirsiniz.

Özel Hediye Kol Düğmesi: Ona alabileceğiniz hediyelerin başında özel kol düğmesi de geliyor. Sanılanın aksine çok uygun fiyatlarda kol düğmeleri satılıyor. Bunlardan bir tane alarak ona özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Yorumlar