Anasayfa /  Foto Galeri

24-30 Eylül 2018 Haftası Burçları Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları

24-30 Eylül 2018  Haftası Burçları Neler Bekliyor?  Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 1

24-30 Eylül 2018 Haftası Burçları Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları

24-30 Eylül 2018  Haftası Burçları Neler Bekliyor?  Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 2

Merkür Terazi Burcunda Etkileri Nelerdir? Merkür Terazi burcunda: Küslükler sona eriyor! 22 Eylül günü Merkür Başak burcundaki seyahatine son verip 10 Ekim’e kadar Terazi burcundaki seyahatine, yeni hikayesine başlıyor. İletişim, haberleşme, eğitim, yolculuklar ve ticareti temsil eden Merkür gezegeni Terazi gibi uyumlu dengeli ve sosyal olmayı temsil eden bir burca girdiğinde ilişkileriniz daha nazik, medeni ve pekiştirici, diplomatik ve barışçıl bir enerjiye bürünür. Bu nedenle tüm ilişkilerde denge yaratmak, ara bulmak, orta yolu aramak için bu atmosferden yararlanmalısınız. Küsleri barıştırabilir, süregelen evlilik ve ortaklıklarda sorunlara çözüm arayabilirsiniz. İş ve ticari ortaklıklar ve görüşmeler için oldukça verimli geçecek bir zamandır. Diğer yandan Terazi oldukça kararsız bir burç olduğundan alacağınız kararları sizde detaylı ve objektif düşünerek incelemeden vermek istemeyebilirsiniz. Sözlenmek, nişanlanmak, estetik konular, sanatçı yanınızı yansıtan ve edebi alanda etkili çalışmalar, yazışmalar, anlaşmalar yapmak için de oldukça iyi bir süreçtir. Siz de ilişkilerinizi güçlendirmek için bu transitin kibar, medeni ve hoş tavırlarından, adab-ı muaşeret kurallarını bilip, uygulamaktan, tatlı dilinden yararlanırsanız başarısızlığa uğramazsınız. Çevrenizde de bol bol bu enerjiyi yansıtan kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu dönemde dekorasyon, kozmetik, iç mimari, güzel sanatlar veya moda alanında başarılı olabilmek için harika bir fırsatınız var. Estetik endişesi yüksek, olumlu ve zevkli kişilerle ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönem karşıt fikirleri ve insanları bir araya getirerek ara buluculuk yapabiliriz bol bol. Özellikle tartışmalarda, iletişimde olabildiğince eşitlik, hak gibi kavramlara da özen göstereceğizdir. Tabii ki bu dönemin olası en kötü sonucu, kararsızlıklardır. Hiçbir şeye karar verememe, karar vermekten kaçmaya çalışmak gibi durumlarda gözlemlenebilir. Kuracağımız her türlü iletişim modelinde empati yapmaya, karşımızdaki insanında ne düşündüğüne, ne karar vermeye çalıştığına daha fazla odaklanmaya çalışacağız. Merkür'ün hava grubu bir burçta yer alması, ister istemez bir konunun özüne, derinine dalmayı zorlaştırır. Biraz daha yüzeysel olmayı, biraz daha etliye sütlüye dokunmadan bir iletişim moduna büründürebilir bizi. Bu süreçte aklımıza fikrimiz ilişkiler, sevgili durumları, ilişkilerdeki sorunlarda olacaktır. Okumaktan keyif alacağımız konular, ilişkiler üzerine dedikodular, son trendler, güzellik tüyoları, moda, sanat, edebi konular, insan doğasını, davranışlarını anlamaya yönelik kitaplar üzerine olacaktır. Beğendiğimiz, hoşlandığımız kişilerle çok daha kolay diyaloglar geliştirebileceğiz. Merkür'ün Terazi burcunda seyrinin bir diğer olası negatif yanı da bizi bir kibarlık budalasına dönüştürmesi olabilir. İletişimde aşırı kibar olmaya çalışmaktan samimiyeti fark etmeden ortadan kaldırabiliriz. Buna dikkat edilmesinde fayda var.

24-30 Eylül 2018  Haftası Burçları Neler Bekliyor?  Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 3

KOÇ Sevgili Koçlar 25 Eylül saat 05:52 burcunuzda oluşacak Dolunay, daha önce isteklerimizi başkalarına ilettiğimiz halde eğer karşılık bulamadıysak bugün harekete geçerek dile getireceğiz. Ne olursa olsun gibi bir cümle belki sarf etmeyeceğiz ancak her şeyi bir başkasının eline de bırakmayacağız. Duygularımızı açık ve net dile getirmenin dürüstlük olduğunu düşüneceğiz. Tabii ki birileri hoşnut olmayabilir fakat size önem veren kişiler bu halinizi dikkate alacaklardır. Dolunayın bazı görünümleri bunun işaretçisidir. Özellikle partneriniz ve ilişki mevzularında bu iyiye işarettir. İçgüdüsel bir şekilde duyguların zirve yaptığı bir gündeyiz. Tabii ki ayarını da bileceğiz. Ben bunu istiyorum, senin beklentin nedir diyerek sorarsak, böylece karşı tarafın da niyetini öğrenmiş oluruz. Dolunayda dikkat edilecek husus, ciddiyetin bir hayli yüksek oluşudur. Tamam biz duygularımızı, niyetimizi açıklarız da, karşı taraf belli bir sınır koyabilir ve sorumlulukları hatırlatır. Sen de şunlara dikkat et, şöyle sorumluluklar var diyerek hatırlatmada bulunur. Bu işverenle görüşmelerde, iş yaptığınız kişilerle, iş görüşmelerinde etkilidir. Siz talebinizi iletirsiniz, onlarda kendi beklentilerini söylerler. Burada önemli olan eş, iş veya dış dünya ile olan her türlü ilişkimizde dengeli hareket etmeyi bilmek, ancak kendi arzularımızı da dile getirmektir. Tartışmadan, uzlaşıyla, karşılıklı ılımlı yaklaşımlarla bir sorun çıkmadan günü geçirebiliriz

24-30 Eylül 2018  Haftası Burçları Neler Bekliyor?  Haftalık Burç Yorumları - Sayfa 4

BOĞA Sevgili Boğalar, 25 Eylül saat 05:52 Koç burcunda oluşacak Dolunay, daha önce başlanmış işlerin tamamlanması veya ufak tefek şikayetlerimizin giderilmesi, önemli projelerin üzerinde çalışılması düzenlemelerin tekrar gözden geçirilmesi yönünde etkilidir. Stres yaratıcı olabilir. Çünkü bizden beklenen işler vardır, bunları hızlıca halletmemiz gerekir. Ancak aşılmayacak durum değildir. Dolunayın görünümleri ailevi konularda bireysel çıkışlara sebep olabilir. Siz kendinize göre bir yol belirlemişsinizdir. Bu başkalarına uymaz, şartları zorlamak gerekebilir. Akıllı bir planlama ve karşılıklı dayanışma ile bunu halletmek mümkündür. Hani o kadar büyük bir problem değil. Bu Dolunayın zorluğu dışarıdaki gelişmelerin size uymaması yüzünden kaynaklanır. İçinizden geçenleri dile getirmek kolay değildir, fakat bunu yapmadığınızda daha fazla stres oluşur. Üzerinize aldığınız bir işin halledilmesini gerektirir. Bu ailevi konulardan, iş ve sağlıkla ilgili meselelere kadar etkilidir. Ne kadar kaçmaya çalışsanız veya ne kadar kendinize göre hareket etmek isteseniz de şartlara uymak mecburiyeti vardır. Bu Dolunayda önemli olan içe yönelen enerjimizi, yapmak istediklerime odaklayıp günü değerlendirmektir. Kaldı ki Dolunayın görünümleri kendine güvenen, yeniliğe açık kişiler için faydalı sonuçları işaret ediyor. Hayaller ve istekler bugün sizin çabanızla, kendinizle barışıklığınızla gerçekleşir. Unutmayın, siz isterseniz her zorluğu aşarsınız. Sağlıklı yaşam en kıymetli zenginliktir.