Anasayfa /  Foto Galeri

22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinde elenen isim

TV8 ekranlarının yakından takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Haftanın bireysel dokunulmazlık kazananı ve Uğur ile Ayyüce’nin ardından haftanın son potaya giren ismi de belli oldu. Öte yandan adaylar arasından kimin elenen isim olduğunu merak edenler 22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? sorusuna yanıt arıyor. Peki 22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinden detaylar...

22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinde elenen isim - Sayfa 1

MasterChef Türkiye 2020’de dün akşam elenen isim belli oldu. Haftanın son gününde Mavi takım ve Kırmızı takım, Azerbaycan mutfağından yemekler yaparak dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. 22 Kasım Pazar MasterChef 105. bölümde dokunulmazlığı kaybeden takımdan çıkacak son eleme adayı ile haftanın eleme adayları belli oldu. Bu üç yarışmacı ile yapılacak eleme oyunu ile de MasterChef 2020’ye veda eden isim açıklandı. Peki, MasterChef’te kim elendi? Uğur mu Ayyüce mi? 22 Kasım MasterChef Türkiye’de elenen isim...

22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinde elenen isim - Sayfa 2

22 Kasım 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef Türkiye son bölümde mavi ve kırmızı takımlar arasında oynanan son takım dokunulmazlığı oyununda Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından belirlenen menüyü en iyi hazırlayan takım bireysel dokunulmazlığı kazanarak son 8 kişilik kadroya katılma şansını elde etti. Bu bağlamda ürünlerini hazırlayan mavi ve kırmızı takım yarışmacılarının hazırladıkları ürünleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer şefler, kırımızı takım haftanın son dokunulmazlığını kazanan takım olarak belirledi.

22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinde elenen isim - Sayfa 3

Dokunulmazlığını kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Jüri şefler tarafından belirlenen ürünü mavi takım üyeleri arasında en iyi yapmayı başaran Emir; Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından bireysel dokunulmazlığı kazanan isim olarak açıklandı.

22 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte eleme gecesinde elenen isim - Sayfa 4

Bu safhanın ardından mavi takım üyeleri arasında haftanın son eleme adayı oylaması yapıldı ve en fazla eleme oyunu alan Sefa haftanın son eleme adayı olarak belirlendi.